2777
2789
عنوان

نی نی دارهای خوشگل یه سوال داشتم

227 بازدید | 13 پست

من پسرم رفته تو شش ماه. ماه قبل هرچی گشتم سرلاک 4ماه اپتامیل روپیدا نکردم داروخونه بهم گفت میتونی سرلاک برنج نستله همون سرلاو خودمون رو بهش بدی من خریدم اوردم خونه برای مسرم درست کردم خورد ولی تقریبا 1ساعت بعد همشو بالا اورد چندبار دیگه هم که بهش دادم بالا اورد منم دیگه بهش ندادم الان به نظر شما براش بگیرم بازم یا هنوز زوده؟؟؟

یه چیز دیگه فرتی هم براش درست میکردم بالا میاورد

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نظر من‌میخای این چیزا نده بهش خودت براش فرنی و حریره بادام درست کن

خودمم فرنی درست کردم براش بالا اورد گفتم شاید خوب نپخته براش سرلاک هم گرفتم که اونم بالا اورد چیزهای دیگه میخوره ها فقط فرنی اینجوریه

تا کی؟؟تا اخر 6ماه خوبه؟؟

آره بذار یه مدت فاصله بیفته تا معدش بتونه هضم کنه !!!

عزیزم خوبیه بچه اینه که هر چی که براش سنگین و قابل هضم نیست برمیگردونه!!!

فعلا دست نگه دار و سوپ و اینا بده تا کم کم معدش آماده بشه!!!

درضمن پشت کارت واکسنش نوشته الان چی باید بدی و چه مقدار ، بخونش خییلی کمکت میکنه!!!!

آره بذار یه مدت فاصله بیفته تا معدش بتونه هضم کنه !!! عزیزم خوبیه بچه اینه که هر چی که براش سنگین و ...

الان تقریبا 20 روز میشه که دیگه بهش ندادم بجاش بهش سوپ و پوره و لعاب برنج دادم.

دکتر به من گفت زود شروع کن وقتی که اینجوری شد و بالا اورد بهش گفتم اونم گفت فعلا بهش نده ولی نگفت تا کی.

الان تقریبا 20 روز میشه که دیگه بهش ندادم بجاش بهش سوپ و پوره و لعاب برنج دادم. دکتر به من گفت زود ...

سلام عزیز خوبین؟ ببخشید عزیز شما هم چادری هستین؟ تو یکی از تاپیک ها دیدم اگه اشتباه دیدم ببخشید