2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😢😢اونایی که بچه دارن طلاق گرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نفقه بریده یکساله نداده من رفتم دادگاه شکایت کردم ازش حتی نیومددادگاه..کلانتری هم نمیگیرش میگن پ ...

چه پدری  واقعا کار خوبی کردی جدا شدی   ولش کن  ان شالله  خدا جوابش رو میده 

منم یکساله ندیدم پدرمو. هیچ زنگم نمیزنه. یه جوری رفته انگار اصلا وجود نداشته.

من پدرم حدود شش ساله کلا گذاشته رفته و نیست اصلا حتی پدر و مادر بزرگمم ازش خبری ندارن پدر من نه ازدواجمو دید نه همسرمو دید نه بچه هامو از این دیگه بالاتر نداریم

هعی روزگار پشمالو ؛)

نمیتونی ازدواج کنی با یه مرد خوب. که پدربچه ات بشه.

اگه خواستگارخوب داشته باشم حتماازدواجـمیکنمچهارساله یه خواستگار خوب نداشتم😫 دخترم میگه مامان عروس بشو برای منم بابابیار دلم بابامیخواد😢

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 
من پدرم حدود شش ساله کلا گذاشته رفته و نیست اصلا حتی پدر و مادر بزرگمم ازش خبری ندارن پدر من نه ازدو ...

چقد بد. خوبه شوهرت از این وضع سواستفاده نمیکنه. شوهر من بعد طلاق پدر مادرم خیلی عوض شده. خیلی حرفا از مادرشوهرم کشیدم. سرطلاقشون.

ک زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 😊🌱
چقد بد. خوبه شوهرت از این وضع سواستفاده نمیکنه. شوهر من بعد طلاق پدر مادرم خیلی عوض شده. خیلی حرفا ا ...

بعضی ادما وجدان ندارن به زخم بقیه نمکـمیزنن

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 
اگه خواستگارخوب داشته باشم حتماازدواجـمیکنمچهارساله یه خواستگار خوب نداشتم😫 دخترم میگه مامان عروس ب ...

انشاالله ازدواج خوبی میکنی مطمئن باش فقط با مردی ازدواج کن که شرایط شما رو درک کن مردی پخته و با شعوری باشه 

من مادرم تو سن ۳۵سالگی ازدواج کرد با مردی پنجاه ساله اما خب ظاهرجوونی داره بخاطر منو خواهرم با مرد جوونی ازدواج نکرد که نکنه یه وقتی بهمون نظر کنه و همسر مادرم در حق ما پدری تموم کرد کاری که پدرم برامون نکرد

هعی روزگار پشمالو ؛)