2777
2789
عنوان

بالا آوردن لخته خون😨😨😨

5384 بازدید | 33 پست

سلام 🌷🌷🌷

من شدیدددددد ویار دارم

هیچی نمیتونم بخورم😔😔😔

روم به دیوار ،اونایی هم که میخورم ۸۰ درصد مواقع برمیگرده 😥😥😥😥

سر بارداری اولم چند بار خون بالا اوردم ولی خب از گلوم بود از اسید معده زیاد، ینی اصلا حالت لخته نبود

حالا بالا اوردم یه لخته خون بود از بند انگشت بزرگتر😦😦😦😦

لخته خون بده؟ کسی لخته خون دیده از معده؟!

تا شنبه دکتر نمیرم اخه😞😞😞😞

ممکنه خوابم ببره

ممنونم از جواب هاتون😗😗😗😗

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجایی خودم بیام دنبالت ببرمت دکتر؟ 😐 

ممنونم🤣🤣🤣🤣 

همه میدونن وضع من تو بارداری همینه

کلی امپول و سرم دارم همیشه

گفتم اگه لخته هم مثل خون طبیعی باشه تا شنبه صبر کنم😅😅😅

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
دندونت خونریزی نکرده؟

نه لخته خون بود😓😓😓

من سر پسرم ویار داشتم یک کیلو لیمو عمانی شوهرم خرید با نمک درجا همه رو خوردم نیم ساعت بعد خون بالا اوردم  ولی رفتم دکتر گفت چیزی نبوده 😂😂😂😂😂

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 
تجربه ندارم اما امیدوارم زود خوب بشی

خیلی ممنونم☺

ان شاالله که چیزی نیس من پسرم 5 روزش بود سینهام زخم بود همراه شیر خون میرفت تو حلقش استفراغش لخته خونی بود شاید تو هم گلوت زخمه رفته تو معده تینجور شده ولی حتما حتما دکتر برو فردا

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
ممنونم🤣🤣🤣🤣  همه میدونن وضع من تو بارداری همینه کلی امپول و سرم دارم همیشه گفتم اگه لخ ...

عزیزم انشالله ک چیزی نیست 

من تجربه ای ندارم 

ولی بیخیال نباش پیگیری کن گناه داره اون نی نی, 😄

👄💄👠
من سر پسرم ویار داشتم یک کیلو لیمو عمانی شوهرم خرید با نمک درجا همه رو خوردم نیم ساعت بعد خون بالا ا ...

چجوری تونستی بخوری🤣🤣🤣🤣

اره عزیزم منم تجربه دارم سر بارداری دومم چشمت روز بدنعبینه مال من از مال شمام بیشتر بود هیچوقت یادم نمیره انگار جیگرم تیکه تیکه کرذه بوذن روز بعدشم جمعه بود شنبش زفتم دکتر گفت چیزی نیست بخاطر بالا اوردن زیاده بهم قرص تهوع داد وخوب شدم 

منم توبارداری گاهی ازشدت تهوع وبالااورون مکرر خون بالامیومدولی لخته یادم نمیاد 

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....