2777
2789
عنوان

شوهرم با خانوادش رفته بیرون شام یه غذاهم برای من آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 74 پست
حالا استارتر خودش ناراحته بعضیاتون دیگه بدتر خون به دلش نکنید.شماها دیگه کی هستین والا. استارتر با ...

نی نی سایتی ها تا روزی دو سه نفر طلاق ندن که شبشون روز نمیشه🤐🤐

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یا خانوادش قطع رابطه کردی اونم باید قطع رابطه کنه  خداروشکر کن ب فکرت بوده واسه توهم غذا او ...

يعني اگر همسرتون با خانواده شما  قطع  رابطه كنه شمام با خانواده كات ميكنيد؟؟؟

خانواده ش هستن نميشه كه ازشون بگذره هركسي كه از پدر و مادرش راحت بگذره قطعا از همسرش خيلي خيلي راحت تر خواهد گذشت 

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد

به نظرم يه كم منصفانه تر و منطقي تر نظر بديم چون ممكنه استارتر هر تاپيكي از خرفهاي ما الگو برداري كنه و بعضي پيشنهادات اصلا منطقي و عاقلانه نيست 

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
یعنی هیچی نگم؟

نه اگه کباب رو دور بندازی سری بعد اونم نمیاره

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

بابا اینقدر سخت نگیر خب چه اشکال داره رفته باخانوادش خوش باشه....وقتی شما ها شوهرتون باخانوادتون مشکل داره ایا راضی میشن هفت ماه نزین خانوادتون....ما زنها فقط خودمون میبینیم

ببين دوست عزيز. خوب وقتى ميره باهاشون بيرون دو حالته يا خودش غذا ميخوره و مياد كه در اون صورت احتمالا ميفتى چرا به فكر من نبوده نكرده لااقل يه غذا واسه من بياره يا اينكه غذا بياره كه ميشه الان. غذا آوردنش كه به نظرم هيچ اشكالى نداره و معرفتش رو نشون ميده. ولى چيزى كه مهمه اينه كه اگه شما با خانواده ش قهرين اون چند وقت يكبار تنها ميره پيششون اگه زياد ميره به نظرم درست نيست

دقیقا خیلی اعصابم خورده میخوام غذارو بزنم بره حیاط

راستش وقتی شوهرتون گفت بچه رو اماده کن شما باید براش توضیح میدادین و روشنش میکردین ...ولی هیچوقت بچتونو دیگه از خودتون جدا نکنین هیچ وقت و هیچ جا نزارین بدون شما باشه ...از اول باید همینکارو میکردین که عادی نشه براشون 

😍😍😍

منم یکبار همسرم بادوستاش شام رفتن بیرون با اینکه خیلی حرص خوردم چیزی نگفتم وقتی اومد میخاستم یک چیزی بگم حداقل حرصم خالی بشه گفتم حداقل یک پرسم برای من یگرفتی گفت بزار برسم بهت نشون بدم گرفتم اخخخ بیشتر حرصم گرفت چرا گرفته نمتونم چیزی بگم  

خدایا شکر