2777
2789
دکتر گفت روزی دوتا

بهترین نتیجه درمانی بعد از هر وعده یک عدد خوردن منم نمیدونستم اولش برام نوشته بود هفته اول یکی بعد صبحونه هفته دوم یکی بعد صبحونه و ناهار هفته سوم بعد هر وعده 1عدد ک به من دستیار دکتر اشتباه گف بعد هر وعده 3تا منم میخوردم افت وحشتناک قند میگرفتم ک بعدش فقط چندتا خرما میخوردم ک ی کم بهتر میشدم توی اون چند روز زندگیم کلا تعطیل بود تهوع سرگیجه بی حالی ضعف شدید و عدم توانایی حرکت داشتم بعدش زنگ زوم ب دکترم گف دستیارم اشتباه کرده من برات نوشتم ک روزی 1دونه بعد هر وعده بخوری اما چون بدنم خیلی ضعیف شده بود دیگه کشش نداشتم برام اینوفولیک نوشت مگر نه دوتا خواهر خودمم پلی کیستیکن اوناهم یه دونه بعد هر وعده میخورن خواهرم بعد 2سال مصرف خوب شد الحمدالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدم ۱۶۸ وزنم قبلا ۶۳ بود چند سال بود ثابت بود از وقتی اقدام کردم تو این دو سال ۱۰کیلو اضاف کردم خ ...

متاسفانه همینطوره منم 56بودم شدم 70کیلو بخاطر داروها و امپولا ک زدم باز کزنمو تونستم ب سختی 7کیلو کم کنم ک الان دوباره دارم سعی میکنم کمتر کنم 

چند روزه پهلوهام به شدت درد میکنه توهم بارداری زدم به شوهرم که میگم مسخره میکنه میگه دل نبنددوروز دی ...

ان شالله که هستی

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
چند روزه پهلوهام به شدت درد میکنه توهم بارداری زدم به شوهرم که میگم مسخره میکنه میگه دل نبنددوروز دی ...

سعی کن از قبلب بارداری فک نکنی ک خدایی نکرده نشد اعصاب روانت بهم نریزه کلا بیخیال باش هر جی بیخیالتر بهتر 

سعی کن از قبلب بارداری فک نکنی ک خدایی نکرده نشد اعصاب روانت بهم نریزه کلا بیخیال باش هر جی بیخیالتر ...

میدونم ولی دست خودم نیس موعد پریودم که میشه توهم میزنم  ولی نمیدونم چرا ایندفه حس میکنم دل دردام فرق میکنه شایدم ماله عملمه 

لعنت ب پلی کیستیک که هر چی دردسر از اینه اولش اگ بفهمی درمان کنی راحت تر درمان میشه هر چی بگذره مقاو ...

شما بچه دارین

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.