2777
2789
عنوان

من خواهر ندارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 36 پست
من اصلا ناراحت نیستم خواهر ندارم چون اونجوری بابام باید ناز دوتامونو میکشید واسمون خرید میکرد یا مثل ...

ای بدجنس😆

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
خواهر ندارم ولی نیازی هم حس نمیکنم بهش.دخترم جای همه کسو پر کرده برام.برا مامانمم دیر دیر دلم تنگ می ...

زنده باشن😍

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خواهر ندارم عزیزم. من یه عادتی دارم هروقت احساس تنهایی کردم میرم نماز میخونم و همهههه حرفامو به ...

چه خوب منم از این به بعد همینکارو میکنم😍😔

من هیچکدومو ندارم☹ سخته...اکثرا همه حرفامو ب مامانم میگم ولی تازگیا دلم میخواد بعضیاش تو دل خودم بم ...

با مامانم خوبیما ولی رابطه آنچنان راحتی ندارم😣

منم خواهر ندارم بیشتر حرفام را به مامانم می زنم

بالاتر گفتم با مامانم خوبیم ولی خیلی راحت نیستم ، دوست دارم با یکی همسن خودم راحت باشم 😑😞

منم همین طور ن خواهر دارم و ن خواهر شوهر بچه هام ن عمه دارن و ن خاله    

عزیزممممم😭😭😭😭😭😭

شوهر منم خواهر نداره😓

چه خوب منم از این به بعد همینکارو میکنم😍😔

بله یه بار امتحان کن مخصوصا تو سکوت و تاریکی و خلوت شب. معتاد اینکار میشی و دیگه احساس تنهایی نمیکنی و آرامش عجیبی میاد وجودت😍

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بله یه بار امتحان کن مخصوصا تو سکوت و تاریکی و خلوت شب. معتاد اینکار میشی و دیگه احساس تنهایی نمیکنی ...

حتما💟💟💟💟