2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم۴ سالشه ازبدوتولدیکطرف صورتش حتی سفیدی چشش لک طوسی داره بیشترپیشانیش وچشمش معلومه پیشانیش وگفتن بالیزرمیره وداخلش چمش گفتن درمان نداره خواسم ببینم درمانش واقعانیست یاتوایران نیست

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  
دخترم۴ سالشه ازبدوتولدیکطرف صورتش حتی سفیدی چشش لک طوسی داره بیشترپیشانیش وچشمش معلومه پیشانیش وگفتن ...

سلام 

شما به یک پزشک ماهر و معتبر مراجعه کنید حتما کمکتون میکنن. در مورد خال های اوتا روی پوست اگه اشتباه نکنم با لیزر الکساندرایت 755 نانومتر میشه رفعشون کرد. در مورد خال اوتای چشم دخترتون هم با پزشک پوست مشورت کنید هم با چشم پزشک.

دخترم۴ سالشه ازبدوتولدیکطرف صورتش حتی سفیدی چشش لک طوسی داره بیشترپیشانیش وچشمش معلومه پیشانیش وگفتن ...

خال اوتا به خاطر یه اختلال پیگمنتاسیون در پوست و لایه های مخاطی به وجود میاد.

یعنی یه جور اختلال در رنگدانه های پوست اون ناحیه.

چیز نگران کننده و ناراحت کننده ای نیست.

منتهی چون توی ظاهر آدم اثر میذاره، بعضی ها آدم رو مسخره میکنن و روحیه آدمو خراب میکنن.

شما هوای دخترتون رو داشته باشین و بهش بگین که همه جوره خوشگله و مثل یه پرنسس زیباست.

من کسی رو میشناسم که خال اوتای خیلی بد فرمی روی صورتش داشت که به خاطرش خیلی ها مسخرش میکردن.

اونم خب دختر بود و طبیعیه که دخترا خیلی بیشتر ناراحت میشن کسی به خاطر چهره مسخره شون کنه.

خلاصه اینکه هوای دخترت رو داشته باش نذار غصه بخوره یا اعتماد به نفسش کم بشه. چون شخصیت آدما تو همون بچگی شکل میگیره.

موفق باشی.🌸🌸🌸🌸

چشم مرسی ازراهنماییتون عزیزم پوستش خوب میشه ولی دررابطه باچشمش خیلی نگرانم اگه بخدابدونم یه درصدکشورای دیگه درمان داره حتمامیبرمش کسی اینجانیست ک خارج ازکشورباشه وبه چشم پزشک دسترسی داشته باشه

چشم مرسی ازراهنماییتون عزیزم پوستش خوب میشه ولی دررابطه باچشمش خیلی نگرانم اگه بخدابدونم یه درصدکشور ...

سلام و وقت بخیر
خال اوتا روی پوست درمان قطعی داره و بسته به نوع پوست و عمق خال درمان صد در صدی خواهد داشت ولی تعداد جلسات خیلی زیادی لازمه، مثلا 15 جلسه و یا بیشتر، اما در مان قطعی داره. دکتر "خلیل صداقت پیشه" یکی از بهترین  متخصصین پوست در تهران میتونند کمکتون کنند.
در مورد داخل چشم هم تا جایی که بنده اطلاع دارم فقط یک دکتر چشم پزشک در آمریکا (لس آنجلس) هستند که اولین بار با روش خاصی این خال رو درمان صددرصدی کردند.

چشم مرسی ازراهنماییتون عزیزم پوستش خوب میشه ولی دررابطه باچشمش خیلی نگرانم اگه بخدابدونم یه درصدکشور ...

سایت دکتری که خال اوتا در سفیده چشم رو درمان میکنه رو پایین گذاشتم. هم اینستاگرام داره و هم یوتیوب که عکسای خال اوتا درون چشم رو قبل از عمل و بعد از عمل گذاشته.
https://www.boxerwachler.com/

اگه توی اینستاگرام و زیر پست خال اوتا درون چشم کامنت بذارید جوابتونو میدن.

درمان خال اوتا معمولا بعد از سنین بلوغ انجام میشه ، در واقع این اختلال پوستی تا سنین بلوغ رشد میکنه و نیازه دوره ی درمانی بعد از این سن انجام بشه. اما صد در صد روی پوست درمان میشه.
(خال اوتا) بسته به وسعت خال هزینه های زیادی داره، تعداد جلسات زیادی می خواد. فاصله ی بین جلسات بعضی وقت ها باید زیاد باشه( مثلا تا 6 ماه) که باعث میشه چند سال دوره درمانی داشته باشه.

بعضی از متخصصین بعد از گرفتن یک تست وقتی می بینن درمان جواب نمیده بیمار رو منصرف میکنند که این اشتباهه. نیازه تا یک سطح قابل قبول تست بشه و چندین بار روی همین سطح لیزر صورت بگیره(لیزر کیو سوئیچ ان دی یاگ) تا نتیجه ی تست معلوم بشه. اما در نهایت این لیزر تنها روش درمان قطعیش هست. در کل درمان داره و بعضی از متخصصین زود تصمیم می گیرند.

سایت دکتری که خال اوتا در سفیده چشم رو درمان میکنه رو پایین گذاشتم. هم اینستاگرام داره و هم یوتیوب ک ...

وای واقعا ازتون تشکر میکنم شده کابوس هروز هرشب من

سایت دکتری که خال اوتا در سفیده چشم رو درمان میکنه رو پایین گذاشتم. هم اینستاگرام داره و هم یوتیوب ک ...

من از سایت سر درنمیارم میشه پیج اینستاشونو بدید

وای واقعا ازتون تشکر میکنم شده کابوس هروز هرشب من

خواهش میکنم.

کمکی که میتونم در حقتون کنم اینه که باید بیشتر صبور باشید. نگرانیتونو درک میکنم اما مهم ترین مسئله امیدواری و پیگیری هست.

اگه سوال بود بازم بپرسید.

موفق باشید.