2777
2789

دارم دق میکنم اشکم بند نمیاد پسرم دو‌سالشه غذا رو‌ میکس میخوره خدا نگذره از دکتر دوزاریش که گفت غذا رو‌میکس بده😭😭😭 امروز شروع کردم عادتش و بندازم از صبح تا الان شاید یک قاشق خورده باشه همه رو تف کرده بیرون می دونم باید یک هفته تحمل کنم ولی واقعا قلبم داره کنده میشه چیکار کنم به نظرتون ؟!تجربه ای دارید کمکم کنید؟!

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من تا ۴ سالگی میکس میخورد

تلاش نکردید از سرش بندازید؟ میگن خیلی عوارض بدی داره مثلا چاقی در نوجوانی

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
نون رو چطور میخوره پس؟

نون ‌میخوره ولی کم میخوره 

عزيزم با چيزاي نرم شروع كن مثل موز

موز و‌پفیلا ‌‌و‌نون ‌‌بیسکویت میخوره فقط غذا رو به هیچ عنوان قورت نمیده

وا با گريه درست ميشه عايا

چیکار کنم خیلی غصه میخورم وقتی فکر میکنم گرسنس😓😓

تلاش نکردید از سرش بندازید؟ میگن خیلی عوارض بدی داره مثلا چاقی در نوجوانی

دیگه بچه ارواره هاش ضعیف بود زود خسته میشد خوبم که نمیجوید دل درد میشد منم غذا رو میکس یا له شده و نرم بهش میدادم الانم ۱۴ سالشه موردی نداره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سيب زميني سرخ شده دوست دارن بچه ها براش بزار جلوش يواش يواش ياد ميگيره

سیب زمینی دوست نداره تمام غذاها رو میزاره دهنش میجویه تفاله که میشه تف میکنه بیرون