2777
2789

Vay harf dl mano zadi ama ahmiyat  nade hamash tavahomo doroqe vase janjali shodan bziam k zod bavar be ina balopar midan va baes mishan roz be roz in ravania bishtar beshan

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینجور ک تجربیات تلخ میگن بهتره ادم تجربیات شیرنشم بگه 

متاسفانه اگه بخوای از خوبی همسرت بگی هم مورد استقبال قرار نمیگیری و ممکنه هزار تا انگ فخر فروشی هم بهت بزنن😂😂کلا باید از بدبختی بگی تا خوششون بیاد

من و شوهرم بعد از نه سال زندگی مشترک هنوز عاشق همیم.ما سنتی ازدواج کردیم.

امیدوارم همه عشق و تجربه کنن خیییییییلییییییی شیرینه.

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
متاسفانه اگه بخوای از خوبی همسرت بگی هم مورد استقبال قرار نمیگیری و ممکنه هزار تا انگ فخر فروشی هم ب ...

دقیقا

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

ازدواج خیلی هم خوبه.به شرطی که با شناخت کامل صورت بگیره.

خانم اومده میگه نامزدم هرجا میخوایم بریم مادرشم باخودش میاره.چه گردش چه خرید چه مثلا مسافرت و...خب اینکه نشد زندگی.تو که از الان میبینی اینجوریه بعد عروسی هم حتما همین بساطه پس ازدواج نکن.

یکی دیگه میاد میگه ۱۰ ساله ازدواج کردم اذیتم میکنن بخاطر اینکه دعوا نشه هیچی جوابشونو نمیدم.اینم اشتباهه که سکوت کنی زندگیت داغون شه بعد بیای بگی ازدواج نکنید چون مادرشوهرا اذیت میکنن

عزیزم کسی که از زندگیش راضیه که تاپیک نمیزنه

Chra nazane hamun tor k davahaye ahmaqanashuno miaran byd khoshiyashonam biaran 2ta mojard dokhtare dame bkht did bege hamun tor k dava narahti to zendgishun hast khoshi ham hast.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

من یجا داشتم یه راهکار میدادم ک چجوری ب شوهرم یاد دادم بهم کمک کنه تو کارای خونه 

انقد مسخرم کردن 

یکی گفت چندسالته؟ 

یگی گفت اخی اولشه 

یکی گفت چ بیخود مگ فیلمه 

بخاطره همین چیزاس ک تاپیک خوش خوشان نداریم 

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
من یجا داشتم یه راهکار میدادم ک چجوری ب شوهرم یاد دادم بهم کمک کنه تو کارای خونه  انقد مسخرم ک ...

به نطر منم ادم باید تجربیاتشو بگه ک بقیه یاد بگیرن راه زندگیو طلاق گرفتن ک همه بلدن بخدا با این روش تازه روز و میگه و بدتر میشه

توکل میکنم بخدا 
عزیزززم انشالله ک همیشه هم همینجور شاد باشی

قربونت ان شالله شما هم یه زندگی شادو تجربه کنی.

اگه از من بپرسی میگم اگه زن و شوهر هر دو خدارو دوس داشته باشن واقعی, همدیگه رو هم دوس خواهم داشت

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

من فقط حرفم اینه تو هر زندگی خوشی هست ناراحتی هم هست به نظرم وقتی یه دعوایی میشه و تاپیک میزنین پس بعد دعوا بیاین از تجربیاتتون بگین بیاین بگین کودوم روش انجام دادین چه کاری و چه عادتیو کنار گذاشتین تا دعوا تموم شد بلاخره چهارتا جیز از هم یاد بگیریم 

توکل میکنم بخدا