2777
2789
عنوان

لک قهوه ای رنگ بعد انتقال

3842 بازدید | 12 پست

سلام.خانم ها من ۹روزه انتقال جنین ۳روزه داشتم .الان حس کردم یه چیزی ازم اومدم رفتم دیدم ترشح قهوه ای رنگه. ممکنه برا لانه گزینی باشه یا خدای نکرده ......اگه کسی مث من بوده لطفا بیاین تجربتون وبگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لانشو گزید 😍😍😍😍

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
دکتر من میگفت اونایی که لک میبینن بیشتر احتمال گرفتنش هست انشالله که خیره

جدی میگی؟خدا از دهنت بشنوه من که دلم ریخت دیدم لک و...😔کاش برا لانه گزینی باشه....

روز ۹ دیر نیست برا لانه گزینی بنظرت؟

نه چرا دیر باشه 

کلا لکه بینی برای بارداری طبیعبه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
جدی میگی؟خدا از دهنت بشنوه من که دلم ریخت دیدم لک و...😔کاش برا لانه گزینی باشه....

هست عزیزم مطمئن باش 

انشالله نتیجه میگیری استرس ونگرانی رو از خودت دور کن

سبزیجات مصرف کن

قرآن بخون

آرامش بگیر

به تصویر بچه های خوشگل نگاه کن

گوشی رو از خودت دور کن

روزی یه قاشق نشاسته با آب سرد قاطی کن وبخور

موز و گرمیجاتم فعلا نخور

به حق همین شبای عزیز انشالله که مامان بشی وواسه همه منتظرا دعا کنی💋💋💋

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

امروز آزمایش دادم بتا 1.0>...... یه جنین گریدbفریز دارم که اصلا دلم نمیخواست فریز کنن اما امان از وقتی که خدا برا آدم بخواد بیفته دست دکترا.... خیلی دلم گرفته گناه من چی بوده تواین دنیا نمیدونم که همش زجر بکشم