2777
2789

مادرم الان چند روزه معده درد داره. چند روز پیش معدش تیر کشیده و بعد اینجوری شده بعد غذا معده درد میگیره و بالای شکمش نفخ میکنه و سفت میشه . همش میگه احساس میکنم یه چیزی سفت شده تو معدم

شیرین بیان و دمنوش پونه و شربت معده و...امتحان کردیم خوب نشده

خیلی نگرانم ترخدا اگه چیزی میدونید بگید...کمک کنید...

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

حس نکردید شااااید بهتره برید دکتر؟

بخدا هرکاری میکنم نمیاد....نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاموتیدین میدادین بخوره ،داروی که خیلیا واسه معده درد میخورن ...من خودمم موقع کرونا میخوردم ..اگه اثر نداشت برین متخصص گوارش 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بخدا هرکاری میکنم نمیاد....نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم

حق داره ،منم نمیرم ،والله اینقد اینروزها دکترها تشخیص دیر میدن مشکل کجاست،تازه ته ش م میفرستن کلونوسکوپی ،آندوسکوپی..کلی دارو هم میدن 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

حق داره ،منم نمیرم ،والله اینقد اینروزها دکترها تشخیص دیر میدن مشکل کجاست،تازه ته ش م میفرستن کلونوس ...

من پدرم رو بخاطر بی توجهی دکتر  از دست دادیم.....مادرم میترسه میگه آدم و به کشتن میدن