2777
2789
عنوان

اونايي كه خيانت جدي ديديدن بيايين

405 بازدید | 45 پست

جدا شدين يا موندين

من مشكلاي ديگم بود و جدا شدم 

همش قيافه دختره جلو چشممه از من خيلييييي پايين تر  بود از همه لحاظ همش پرو دختره و چك ميكنم وقتي باهم انلاين ميبينمشون ميرم دق كنم 

من جدا شدم ميدونم بايد بلاكشون كنم و برم پي زندگيم 

اما دست خودم نيس 

شما چطور فراموش كردين 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دخترایی ک قیافه ندارن اتفاقا انقدر قشنگ بلدن مخ بزنن... 

خودتو اذیت نکن،لازم نیست بلاک کنی شماره هاشونو پاک کن، روحتو انقدر عذاب نده دختر جون

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 

اینجوری فقط اینده خودت داری نابود میکنی. بسپارشون بخدا.. یا بلاک کن یا کلا خطتو عوض کن. حتما شوهرت بی لیاقت بوده. همون واسش خوبه. برو سر کار. خودت سرگرم کن. کلاس هنری. باشگاه. پیاده روی. نماز بخون. قران.. با دوستات برو بیرون.. خودت مدام سرگرم کن. و اولین کار اونا رو بلاک کن و شمارشون دلیت کن. اینجوری خودت اذیت میکنی. برو جاهای تفریحی. مسافرت. زیارت. کتاب بخون. اهنگهای غمگین گوش نده. باشگاه حتما برو. استخر

خوشحالی یعنی ....
هنوز باهمن؟؟ رابطشون در چه حد بود؟ چطور مچشونو گرفتی؟ بخاطر اون طلاقت داد؟

نه ما مشكل ديگم داشتيم

اما فهميدم همه اون كاراش بهونه بوده و  

بهش مشكوك شدم تو گوشيش ديدم شماره دختر و برداشتم

صيغه اش كرده بوده 

هنوز باهمن 

به دختر گفته بود زنمو طلاق دادم

اگه واقعا میخوای خودتو از این عذاب چک کردن نجات بدی

برای یه مدت طولانی از مجازی که چک کردنی باشه بیا بیرون

دیلیت اکانت کن و سرتو با یه کاری کلاسی چیزی گرم کن که ترجیحا یا تو جمع باشی یا بیرون خونه بعد شیش ماه درس میشه قل دیگه دلت نمیخواد چک کنی میگی برن به جهنم

دلایلت برا جدا شدن چی بود؟ چه خیانتی از شوهرت دیدی؟ 

منم پارسال این تجربه ی تلخو داشتم ،چند سال پیش دختر همکلاسی شوهرم بود یه مدتم دوست بودن و با مخالفت خانواده شوهرم ارتباطشون قطع میشه و دختره ازدواج میکنه و ماهم چندسال بعدش ازدواج میکنیم،پارسال اون شماره ی شوهرمو داشته و زنگ میزنه و پیام میده و حرفای معمولی زدن که من پیامشو دیدم😔

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق