2777
2789
عنوان

فقط یه لحظه ....

258 بازدید | 12 پست
سلام من توی هفته هفت هستم، امشب رفته بودیم بیرون، یهو از زیر ماشین دو تا بچه گربه با سرعت پریدن بیرون ، سمت من، خیلی ترسیدم میترسم برای نی نی ضرر داشته باشه و خدایی نکرده... زیر دلم هم یه کوچولو درد میکنه
خدایا کمکم کن...
نترس زیزم هیچی نیست هرروز از خواب که بیدار میشی ی ایت الکرسی بخون فوت کن به بچه جون
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فوری بعد ترس یه ابمیوه شیرین بخور
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی! در اگر باز نگردد نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی! کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
اول نگرانی و اضطراب رو الان از خودت دور کن و فکرشم نکن، استراحت کامل بکن و دلت با حوله گرم نگه دار، استراحت و دراز کشیدن رو جدی بگیر تو سه ماهه اول به خصوص، انشاله بارداری و زایمانت سلامتی طی کنی. مبارکه بارداریت
اررررررررره بابا بیشتر این دردا بخاطر استرس که کشیدی توکل کن به خدا فقط ارامش داشته باش و به چیزای + فکرکن
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
من یادمه چقدرررررررر استرس داشتم الکی الکی ولی الان اگر دوباره باردار بشم دیگه میدونم که چه کنم
چه جالب شما برای چه چیزایی نگران میشین من ماه هفتم بودم رفته بودم بیرون وقتی برگشتم دیدم در خونه باز و دزد اومده خونمون همه کمدارو خالی کرده بودن وسط خونه تازه خودم تنها بودم یک ساعتی تا شوهرم و پلیس برسن
این روزها ، به جای " شرافت " ، از آدم ها " شر " و " آفت " می بینی ...!
وقتی کسی اندازه ات نیست ، دست به اندازه ی خودت نزن !