2777
2789

اگه کسی که میخواید باهاش ازدواج کنید یا شوهرتون با خانومی که قبلا یه نامزدی کوتاه داشته ولی توی همون مراحل خواستگاری و آشنایی دختره جواب رد داده بهش همکار باشه الان چطوری تحمل میکنید؟مشکلی ندارید باهاش؟

یه جور تلخ آرومم...

هر روز داغ دلش تازه میشه دیگه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بدونم من اگه بخوام با این اقا ازدواج کنم چطوری تحمل کنم همکار بودن اونارو؟

نمی تونی تحمل کنی خب 

جاشو عوض کنه اگه می تونه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

چرا من که اذیت میشم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

برا من سخته

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
نمیدونم من دارم حساسیت الکی به خرج میدم اگه وارد زندگی مشترک بشم این فکرو خیالا دیوونم نکنه  

مهم هست خب دیگه 

اما خب دختره نه گفته دیگه یعنی نمی خوادش 

باز بهتر از دوست دخترایی هست که اویزون طرف میشن 

نمیشه کارشو عوض کنه منم توی همین موندم دودلم

اگه میتونی بیخیالش شو 

اونا حتی اگه هیچ حسی بهم نداشته باشن هیچ کاری بهم نداشته باشن تو این وسط اذیت میشی خیلیم اذیت میشی حتی اگه اگه اصن ادم حساسی نباشی 

زندگی هزارپستی بلندی داری ب ۷-۸سال بعد فک کن 

ممکنه تا تقی ب توقی بخوره همسرت ترو با اون مقایسه کنه تو تصوراتش فک کنه اگه با اون ازدواج کرده بود چیا میشد 

ولی اگه از هم دور باشن بزودی همو فراموش میکنن