2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا قرمز میشه موهام حالا هر رنگی ولی فک نمیکردم این سری زرد بشه،اره کاش تیره تر میزاشتم،کف سرم میسوز ...

خب بزار فردا پس فردا یه دودی ۷ بگیر بزار روی این

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 
زرد شده،میخواستم دودی بشه

یکم خاکستری بزن دودی شه

ننم بام قهره ارایشگره ازش میپرسیدم وگرنه

ج تلفنمونمده

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببخشید استارتر با اجازه منم ی سوال بپرسم

روی موی مشکی قهوه ای دودیی تیره بخوایم دربیاد باید چه رنگی بزنم؟م هام خیلی مشکیه و تن قرمزی نارنجی میده معمولا

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
واقعا میگی؟؟؟زرد شده که,خورد تو ذوقم که

زرد ندیدی عزیزم

من نمیدونم چرا ماایرانیا ازرنگایی که توناژ زرد وقرمزدارن بدمون میاد🤔🤔🤔

من قبل عید موهامورنگ کردم خیلی خوشگل شد، خواهرشوهرم تادید گفت خوشم نمیاد به قرمزی میزنه🙄🙄😏😏

آخه مگه قرمزچشه

من تازه رنگ مسیم دوس دارم.