2777
2789
عنوان

فرفریاااا بیاید مو قشنگاا

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 96 پست
وااای دست راستت رو سر من یعنی میشه منم بچه دوممو که باردار شدم دختر باشه ای خدا سلین خیلی قشنگه خو ...

ایشالا توصاحب یه دخمل خوشگل موشگل میشی فداتم دلم برات تنگ شده بودخیلی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه دو هفتست میزنم باید دو سه ماه بزنم که تاثیرشو نشون بده

ولی تا وقتی نم داره خوبه اما خشک میشه دوباره وزه

یه خانومی همینجا گف شب روغن کرچک بزن و کلاه بپوش و صبح موهاتو بشور خیلی نرم و براق میکنه ولی هنوز روغن نخریدم

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍

ببین من موهام فره ولی همیشه خوش حالته و وز نیست چون بلدم باش چجوری رفتار کنم   

از حمام که میای تا موهات خیسه بازکننده گره موی کودک اسپری کن و با شونه درشت شونه کن و بعد کرم مو بزن،مارکهای مختلف هست من چند ساله پنتن میزنم

بعد دیگه کاری نکن تا خشک بشه (مو هاتو نبند یا سشوار نزن) 

نکته دیگه اینکه به هیچ وجه موهاتو شونه یا برس نکن،فقط بعد حمام که خیسه موهات

من چه گویم