2777
2789
عنوان

فرفریاااا بیاید مو قشنگاا

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 96 پست

من شامپو مخصوص موی خشک اوه میزنم و بعدش نرم کننده اوه .

بیرون حمومم سرم مو .  البته جون موهامو خیلی کوتاه کردم همیشه سشوار میکشم دیگه. 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون بد تر وزش میکنه مو رو خشک میکنه

آخخخخ من چن ماهه دارم روغن زیتون لعنتیو میزنم الان موهام هم ریزش گرفته هم خششششک خشک شده تازه با خودم حدس زدم شاید از روغنمه دیگه چن وقته نمیزنم ایشالا خوب بشه

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍
کراتینه کنم صاف میشه؟فر بودنشو دوس دارم ولی خشکه . میخام فر بمونه 

وقتی از حموم اومدی بیرون تا موهات خیسه ژل بزن. خیلی قشنگ و فر میمونه. یا اگه میخوای حالت شق نداشته باشه روغن بازم.رو موهای خیس ک از حموم اومدی بیرون بزن

پس برو آرایشگاه بگو کراتینی واست انجام بدن که فر موهات بمونه، موهارو احیا میکنن هم نرم میشه هم وزش م ...

چقد هزینه کراتینه میشه؟ من موهام توتاهه تا پشت گردنمدبه شونه هام نمیرسه

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍
آخخخخ من چن ماهه دارم روغن زیتون لعنتیو میزنم الان موهام هم ریزش گرفته هم خششششک خشک شده تازه با خود ...

روغن زیتوتم نباید به ریشه بزنی و اینکه در حد یکی دوساعت رو سرت بمونه و بشوری . اگه شب تا صبح بذاری ریزش میگیری

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...