2777
2789
عنوان

شوهر وابسته به مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 54 پست

خوشبحال خونواده شوهراتون واقعا...داداش من از سال 90که عروسی کرد فقط هفته ای یکی دوبار خونه مامانم مهمون هستن نه مسافرت باهاشون رفتن نه هیچ جای دیگه حتی 13بدر  و شب یلدا هم هم همش با خانواده همسرش بودن تو این 8 سال..فقط یک سفر باهم رفتن اونهم خودشون گفتن میخوایم بیایم و نفری یک میلیون دوسال پیش خرج سفرشونو بابام داد...تازه از لحاظ مالی وابسته هستن ولی متاسفانه تو ذهنشون این قانون و تصور درست شده که پدر و مادر من فقط برای استفاده مالی و وقت مشکل هستن و خونواده همسرش برای اوقات خوشی.هیچوقت موقع خوشیشون با ما نیستن فقط وقتی مشکل دارن در خونه مامان بابابمو میزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که به مادر شوهرم کاری ندارم ،ولی اون ول کن من نیس،دیروز حرمت ها شکست ،بی احترامی کرد ،گفت یاغی ،منم گفتم یاغی خودتونین!همش میگم کاش جواب نمیدادم ولی دیگ دیوونه میشدم اگر هیچی نمی گفتم،موندم باهاش چیکار کنم،شوهرمم وابسته مادر و پدرشه ،خیلی سخته،خیلی

بابای خودمم همینجور برا همین رو این موضوع خیلی حساس شدم  

خب پس چرا همچین کسی رو انتخاب کردی؟ مرد وابسته همسرش را پیر می‌کنه. کل زندگیت را باید به جنگ بیهوده بگذرونی یک روز با مادر شوهر و یک روز دیگری ولی مشکل اصلی خود مرد هست. عوض شدنش هم اگر شدنی باشه واقعا یک عمر طول می‌کشه. چرا کسی با این ویژگی رو انتخاب کردی؟

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
من که به مادر شوهرم کاری ندارم ،ولی اون ول کن من نیس،دیروز حرمت ها شکست ،بی احترامی کرد ،گفت یاغی ،م ...

چند بار شدیدا هی به من تیکه مینداخت که توپولی و اینا در صورتی که من اصلا چاق نیستم خودش وحشتناک چاقه من قدم ۱.۶۸ وزنم ۷۳ ینی توپرم ی بار چنان جوابشو دادم در کمال ادب و احترام  که دیگه دهنشو بست هیچی نگفت منم راحت شدم 

ميشه لطفا 
نمیدونی چقدر اذیتم کرده و سوزوندتم آتیشم زده 

می‌دونی هر آدمی کامل نیست  ولی شما هیچ وقت بد نباش عزیزم این حرف شما خیلی بد بود ایشون یک مادرن یک همسر یک خانواده دوستش دارن آخرش هم بنده خداست بسپار بخدا هیچ وقت آرزوی مرگ کسی رو نکن 

خب پس چرا همچین کسی رو انتخاب کردی؟ مرد وابسته همسرش را پیر می‌کنه. کل زندگیت را باید به جنگ بیهوده ...

آخه عزیزم از روز اول که مشخص نیس طرفت تا چه حد وابسته اس آدم اگه چیزی هم ببینه میزاره پای احترام تا زندگی نکنی حداقل چندماه نگذره نمیشه فهمید

خدایا شکرت♥️
می‌دونی هر آدمی کامل نیست  ولی شما هیچ وقت بد نباش عزیزم این حرف شما خیلی بد بود ایشون یک مادرن ...

الهی درد منو هیچ کسی نفهمه که به کجا ادمو میرسونن که ادم ارزوی نابودیشونو میکنه نمیدونی من چی کشیدم از دست این زن پلید

ميشه لطفا 
همه چیزش خوبه فقط این ی مورده که قبل از عقدم من که نمیدونستم 

آخه بعضی از مسائل هست خیلی مهمه. یک نفر همه چیزش خوب باشه ولی مثلا دروغ بگه همه خوبیاش می‌ره زیر سوال. در مورد زندگی مشترک اگر یک طرف خیلی وابسته‌ی خانواده باشه واقعا زندگی کوفت میشه. به جای اینکه هر روز یک نفر بشه دشمن خونیت و بخواهی باهاش بجنگی متوجه باش که مشکل از همسرته. وقت مشاور بگیرید روی خودش کار کنه. بفهمه رفتارش اشتباهه. در انتخاب محل زندگی حتما حتما دور ازشون زندگی کنید. اگر برید یه شهر دیگه که چه بهتر!

ولی به تجربه‌ای که شما خودت توی زندگی پدر و مادرت دیدی، وابستگی این مدلی زن را پیر می‌کنه... به این راحتی عوض نمی‌شه. فقط باهوش باش هی توی دشمنی با دیگران نیفت.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
وااای واااای خدا لعنت کنه اینجور ادمارو من که فقط منتظر مرگ مادر شوهرمم 

بی انصاف!!! 

خب تدبیر کن حلش کنی 

مرگ چیه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

الهی شکر ی چیزی برا من پیشاکمد کلا شرش کنده شد...اوایل هرجا میرفتیم مامان حانمش بود شوهرم خیلی معذب بود...الان ی 4 ماهی هس ندیدم مامتنشو از ای ب بعدم دوس ندارم ببینم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

ولی هیچ وقت ارزوی مرگ شو نکن،من همیشه میگم ایشالا تقاص شو پس بده ،یه روزی دوران سلطنت مادر شوهرم تموم میشه ،میدونی اگر شوهرت پشتت باشه ،هیچ کس نمیتونه بهت گزندی برسونه،حتی مادر شوهرت،مشکل اصلی شوهرامونن نه مادرشون