2777
2789
دکتر بهم گفته پریود شدی بیا ولی هنوز پریود نشدم همش توهم بارداری میزنم    

عزیزم احتمالش خیلی زیاده که باردار باشی منم همین جوری شدم انشاا.. که به همین زودی نی نی خوشگل بیاد تو دلت  😍😍😍😍

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم انشالله خدا از زبونت بشنوه تو این شب عزیز حتما برام دعا کن

فدات شم اگه لایق باشم حتما 😍😍😍😘😘

خبر بارداریت رو بهمون بده حتما 

قربونت عزیزم انشالله خدا از زبونت بشنوه تو این شب عزیز حتما برام دعا کن

سلام عزيزم شما بعد عمل لاپاراسکوپي بدون دارو سر موعدتون پريود شدين،؟ کي باردار شدين،؟ طبيعي باردار شدين شوهرتون مشکلي نداش ؟بعدش ذخيره تخمدانتون کم نشد

سلام عزيزم شما بعد عمل لاپاراسکوپي بدون دارو سر موعدتون پريود شدين،؟ کي باردار شدين،؟ طبيعي باردار ش ...

سلام ،من بیمارستان میلاد اصفهان لاپراسکوپی شدم 

من تنبلی تخمدان دارم بخاطرهمین یکسال بعدش باردارشدم ولی نینیم فرشته شد و پرکشید 

سلام ،من بیمارستان میلاد اصفهان لاپراسکوپی شدم  من تنبلی تخمدان دارم بخاطرهمین یکسال بعدش بارد ...

ناراحت شدم عزيزم خدا بهت صبر بده.انشالله امسال سال خوبي برات بشه و ني ني کوچولوت بياد بغلت

عزيزم شما کجا عمل لاپاراسکوپي  کردين؟ بعدش ذخيره تخمدانتون کم نشد؟

عزیزم ببخشید من خیلی وقته نی نی سایت نیومدم 

الان دیدم پیامت رو من رویان انجام دادم نه خدا رو شکر مشکلی برام پیش نیومد بعد ۶ سال بچه دومم رو طبیعی باردار شدم 

سلام دكتر شما كي بود؟ باردار شدين؟ يا اي وي اف كردين؟

سلام پرفسور طاهریان ،میخواستم آی وی اف کنم که طبیعی باردارشدم ،ولی نی نیم فرشته شد الانم یک سال و نیمه اقدامم هنوز حامله نشدم