2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح ده بار هی ترکوندن هی برگردوندن آخرم نفهمیدیم چی شد

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

اخه چقدر شماها حسودین چی به شما میرسه تاپیک تعطیل بشه

نی نی یار جون لطفا تاپیکو برگردون

@نی_نی_یار_2  

برای حال خوبم محتاج دعای شما نی نی سایتی ها هستم یه زمانی آرزوم بود مادر بشم ولی الان فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده دارم جدا میشم میشه از ته قلبتون برای آرامشم دعا کنید🙏🙏🙏

بابا ۹۰ صفحه جلو رفته بود استارتر شاید ۱۵ تا پست گذاشته بود،رو اعصاب بود یخورده،یخورده مینوشت بقیه اش رو میذاشت برای فردا

البته من گزارش نزدم ها

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
بابا ۹۰ صفحه جلو رفته بود استارتر شاید ۱۵ تا پست گذاشته بود،رو اعصاب بود یخورده،یخورده مینوشت بقیه ا ...

فدات بشم عزیزم 😘بنده خدا گفت شب مینویسه

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘