2777
2789
عنوان

بنظرتون بخرمش يا نه؟؟؟ (آيفون دارا)

164 بازدید | 23 پست

بچه ها 

من گوشيم الان ايفون ٥s 

سالمم هست فقط دوربينش كيفيتش پايينه و قديمي هم شده ٥ ساله دارمش

يه مغازه هست اينجا ايفون قسطي ميده 

ايفون سون پلاس داره ٧٨٠٠

دو سه تومن پيش بايد بدم 

بقيه ش قسطي 

خيلي دوسش دارم اون گوشيو 

مامانمم حرفي نداره ميگه ميدم 

قسطشم خودم كار ميكنم با حقوقم ميدم پول پيششو مامانم ميده 

بخرم بنظرتون؟؟

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي مارا به وجد مياوردن

من ٧پلاس دارم ٢ساله كاملا راضيم ازش

بنظر من بخر ضرر نميكني گوشي عاليي هستش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم همیشه باید آخرین مدل آیفون خرید. ببین x چجوری بهت میده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بخر ب نظرم عالیه 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
من ٧پلاس دارم ٢ساله كاملا راضيم ازش بنظر من بخر ضرر نميكني گوشي عاليي هستش

خودم عاشقششم 

دوربينش خوبه؟؟؟

خودم عاشقششم  دوربينش خوبه؟؟؟

دوربينشم عااليه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بنظرم همیشه باید آخرین مدل آیفون خرید. ببین x چجوری بهت میده

خيلي گرونه 

اونم شرايطي ميده ولي بالاي ١٢ ميليونه اون

من ب نظرم اگه دغدغه خرید چیز دیگه‌ای رو تداری بخر

ولی من خودم 6s دارم پولمو برای چیزای دیگه مث طلا و اینا خرج میکنم و این گوشی کارمو راه میندازه

ولی اگه دوسش داری بخر تا گرونتر نشده

❤️🧡💛💚💙💜💖
خيلي گرونه  اونم شرايطي ميده ولي بالاي ١٢ ميليونه اون

بنظرم ارزشش داره خیلییی بهتر از سون. من جات باشم خودم جمع و جور میکنم اون میخرم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بنظرم بخر اگه میتونی باز از ۷ پلاس جدید تر بخر  چند ماه دیگه سری جدید ایفون میاد و ۵s خیلیی قد ...

اره ولي باورت ميشه ٥ ٦ ساله دارمش اخ نگفته يسره م دارم ازش كار ميكشم 

ولي خب سون پلاسو خيلي دوس دارم ايكس و اينا ديگه خيلي بالاس از بودجه م خارجه😂