1mina_m مدیر استارتر عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1963 عنوان كيت تخمك گذاري 186 بازدید | 11 پست سلاممن از روز ١٣ پريودي كيت ميذارم همش خط دوم هاله ميندازه روز ١٣ يه ذره پر رنگ تر بود ولي تا روز ٢٥ همش هاله ميندازه مگه ميشه ١٢ روز همش هاله بندازه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1398/03/05 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17247 بعضيا دو بار در ماه تخمك گذاري دارن براي همين مدت طولاني دو خط نشون ميده باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
1mina_m مدیر استارتر عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1963 بعضيا دو بار در ماه تخمك گذاري دارن براي همين مدت طولاني دو خط نشون ميده سلام عزيزم اتفاقا حس كردم دوبار علايم دارم ولي الان نميدونم كي بايد بي بي چك بذارماخه من قبلا ٣٠ روزه بودم اخيرا به خاطر اقدام ٤٠ روزه ميشم اين ماه حس كردم يه بار سر ١٣ ام علايم داشتم يه بارم ٢٥ ترشحات غليظ داشتم الانبه نظرت كي بيبي بذارم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17247 وقتي چند ماه تاخير دارين ماه بعدش باردار ميشين بي بي گذاشتن كه ضرر نداره چهار ده روز بعد از تخمك گذاري اول و چهارده روز بعد تخمك دوم ميشه گذاشت باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
1mina_m مدیر استارتر عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1963 وقتي چند ماه تاخير دارين ماه بعدش باردار ميشين بي بي گذاشتن كه ضرر نداره چها ... ممنون عزيزم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آناد_مهری عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 سلام عزيزم اتفاقا حس كردم دوبار علايم دارم ولي الان نميدونم كي بايد بي بي چك بذارم اخه من قبلا ٣٠ ر ... عزیزم شما اچ پی وی رو چیکار کردین؟من تازه فهمیدم که مبتلام البته به یه نوع خطر متوسطش رو باید چیکار کرد؟تازه میخواستم واسه بچه اقدام کنم که اینجوری شد؟دکتر با توجه به مشکلتون بهتون اجازه ی اقدام واسه بارداری رو داد؟
1mina_m مدیر استارتر عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1963 عزیزم شما اچ پی وی رو چیکار کردین؟ من تازه فهمیدم که مبتلام البته به یه نوع خطر متوسطش رو باید چیکا ... سلام عزيزمتحت نظرم بايد ٤ ماه ديگه برم مجدد كلوپوسكوپي در نمونه برداري اول گريد مشخص نشد دكترم تشخصي دادن منتظر بشم و ٦ ماه ديگه دوباره انجام بشه و گفتن باردار بشم ومشكلي نيست البته هنوز باردار نيستمتنها كار تقويت ايمني ورزش دوري از استرس تحت نظر بودنه اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آناد_مهری عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 سلام عزيزم تحت نظرم بايد ٤ ماه ديگه برم مجدد كلوپوسكوپي در نمونه برداري اول گريد مشخص ... مرسی از لطفتون احیانا بهتون نگفتن که اچ پی وی میتونه باعث آنومالی در جنین بشه؟شما اقدام کردین واسه بچه و اینکه شمام دچار عفونتی میشین که هی عود کنه؟
1mina_m مدیر استارتر عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1963 مرسی از لطفتون احیانا بهتون نگفتن که اچ پی وی میتونه باعث آنومالی در جنین بشه؟ شما اقدام کردین واسه ... براي جنين مشكلي نداره فقط شايد بگن سزارين شو بله ولي هنوز باردار نيستم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
1mina_m مدیر استارتر عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1963 مرسی از لطفتون احیانا بهتون نگفتن که اچ پی وی میتونه باعث آنومالی در جنین بشه؟ شما اقدام کردین واسه ... عفونت ندارم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آناد_مهری عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 7813 عفونت ندارم ممنونم ایشالله که به زودی بارداری شین و یه بارداری راحت و سالم رو تجربه کنید و صاحب یه بچه ی سالم شید
1mina_m مدیر استارتر عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 1963 ممنونم ایشالله که به زودی بارداری شین و یه بارداری راحت و سالم رو تجربه کنید و صاحب یه بچه ی سالم شی ... ممنون عزيزم😇 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم