2777
2789
عنوان

ميخوام تاپيك بزنم بيايد كمكم

116 بازدید | 18 پست

دوستان من ميخوام ي تاپيك بزنم در باره خودم و خواستگارم و داستانمون رو بگم

ولي اصولا أفراد كمي ميان

اخه ميخوام بهم نظر بدين

چي بزنم عنوان كه بياين و كمكم كنيد؟؟؟

كِي تاپيك بزنم؟؟

اخه انگار تاپيك هاي من خار داره كسي نمياد😭😭😢😢😢😢😢

ولي كمك لازمم و 

و نياز ب مشورت و درد دل داررررم

بگيد چيكار كنم

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به نظر من برای این موضوع برو یکی دوجلسه ی مشاوره ازدواج خوب .برای تصمیم درمورد ازدواج بهترین کار مشاورست ،تاپیک دردی درمان نمیکنه ولی اگر اصرار داری بزنی عصری بزن یا شب بزن حدود ۱۰ .

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

۱۲شب ب بعدبزن تضمینی، یه +عکس هم بذار تنگش😐

حق ویزیت منم کارت ب کارت کن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ببین به نظر من برای این موضوع برو یکی دوجلسه ی مشاوره ازدواج خوب .برای تصمیم درمورد ازدواج بهترین کا ...

اخه مشاور رو ميخوام برم ولي بعد اومدن خواستگاري 

باهم ميخوام بريم

الان فعلا ميخوام شرايط مون رو بگم 

و اشنايي و داستان اشنايي و اينا

توكل بر خدا...♥️