2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر فقط یه نفر شاغل باشه آره سخته مخصوصاً اگه بخواد اجاره هم بده

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

توتهران نمیدونم امادرشهرستانهابخصوص شهر ماخداراشکرمعلمهاوضعشون خوبه وهمه خونه وماشین وزمین دارن یکیش داداش وخواهرای من وخواهرشوهرم وووووالانمیدونم چرامی نالن؟

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

نصف روز سر کارن دو روز هفته تعطیلن تابستونم که هیچی پولشون هم خوبه نسبت به کارشون الکی میگن کمه واسه مردی که زنش خونه داره میگن شغل دوم باید داشته باشه..کلا خوبه

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

چون همه خودشون رو با بالاترازخودشون مقایسه میکنن هی می نالن والاداداش من باداشتن سه تابچه وبریزوبپاشهای زن ودختراش خداراشکردستش به دهنش میرسه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
توتهران نمیدونم امادرشهرستانهابخصوص شهر ماخداراشکرمعلمهاوضعشون خوبه وهمه خونه وماشین وزمین دارن یکیش ...

الکی مینالن بخدا کار نمیکن پول میگیرن 

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

من معلمم و حقوقش خوبه خداروشکر.قطعا اگه با درصد کمی از جامعه که درآمدای نجومی دارن مقایسه کنم خیلی حقوقم کمه ولی در مقایسه با اکثریت جامعه خوبه خداروشکر‌.به خصوص واسه خانوم که عالیه.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
توتهران نمیدونم امادرشهرستانهابخصوص شهر ماخداراشکرمعلمهاوضعشون خوبه وهمه خونه وماشین وزمین دارن یکیش ...

مامان منم معلمه ولی واقعا حقوقش بالا نیس مجبوره اضافه کار هم بده نصف حقوقم که واسه بیمه و هزارتاچیز دگ میره رسما چیزی نمیمونه

حقوق معلما نسبت به بقیه شغلا واقعاااا کمه