2777
2789
۲تومن خوبه تو این گرونی؟؟؟ حقوق یه کارگره والا

کارگر از صب تا شب دو شیفت کار میکنه تو گرما سرما جون میکنه. معلم دوتومن واسه کاری که میکنه خوبه. نظر من اینه.

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم معلمه ولی واقعا حقوقش بالا نیس مجبوره اضافه کار هم بده نصف حقوقم که واسه بیمه و هزارتاچیز ...

اماخداراشکرلنگ نمیمونیدمن تهران نمیدونم امادرشهرستانهاخوبه خدایی بایه کارگرکه ازصبح تاشب جون میکنه یایکی مثل شوهر من که ۱۲ساعت برای ماهی۸۰۰جون میکنه وتعطیلات وبیمه ومزایانداره معلمی عالیه 

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
چون بابانکی هاوپتروشیمی هاوووومقایسه میکنن فقط که حقوق نیست کلی هم مزایایی دیگه پشتشه حالایه عده میا ...

چرا نخوان خودشون رو مقایسه کنن در صورتی که خودشون دارن همین نیرو ها رو تربیت میکنن؟ دوست داشتم ببینم همسرتون معلم بود بازم همینجور جبهه میگرفتین😑😑😑

بیا تا بزنمت شما میگی کار نمیکنن! والا ما پدرمون در اومده سرکلاس

بی منطق حرف میزنید من قبول ندارم ولی خب نمیدونم شرایط زندگی شما چطوره. چیزی که من میبینم خوبن.

بیا بزنم    اون چیزی که من میبینم با کلی فامیل معلم وضعشون خوبه ماشین زمین خونه بعضیاشون ...

پس نگو کار نمیکنن و پول میگیرن.اتفاقا تو همه ی اقشار تنها قشری که بابت کار کردنش حقوق میگیره معلمه.من قبل از معلمی تو یه اداره مشغول بودم از ۷ونیم تا ۲.تابستون و عیدا هم میرفتم ولی یک دهم انرژی که الان میگذاشتم واسه کارم رو اونجا نمیگذاشتم چون از صبح تا ظهر نهایتا ۵ تا ارباب رجوع میومد ولی الان از صبح تا ظهر باید با کم کم ۲۴_۲۵ تا دانش آموز همش سروکله بزنی.اونم دانش آموزایی که بعضی والدینشون متاسفانه طرز فکرشون مثل شماس‌.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
۲تومن خوبه تو این گرونی؟؟؟ حقوق یه کارگره والا

خوب آخه کارگر که میگی اولا حقوق هشت ساعت کارشه در روز نه چهار ساعت بعدهم کارگرها  هم مثل معلمها اکثرشون تحصیلات عالیه دارند به نظرم حقوق اداره کل خیلی کمه 

مامان منم معلمه ولی واقعا حقوقش بالا نیس مجبوره اضافه کار هم بده نصف حقوقم که واسه بیمه و هزارتاچیز ...

نصف حقوق واسه بیمه و کسورات میره 🤔🤔🤔 

کلا سهم حق بیمه کارمند 7‎٪ از کل حقوقه، زیر دو میلیون تومن هم معاف از مالیات 

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
تایپ کردنت رو مدیون معلمتی کار نمیکردن نه میتونستی بخونی نه بنویسی نمیدونم برای چی از معلم ها عقده د ...

چرا اینطور حرف میزنید؟ شما ادبتون رو مدیون کی هستید؟ دشمنم نیستن خیلی از فامیلامون معلم ان زندگیشونو میبینم که میگم وضع مالیشون خوبه البته چندتاشون شغل دوم دارن ولی راضی ان.من نگفتم معلم بده و خودم عالمم که سواد یاد گرفتم و اونا هیچی نیستن که شما اینطور بی احترامی میکنید من اصلا همچین حرفی نمیزنم 

آ

[QUOTE=91445702]چرا نخوان خودشون رو مقایسه کنن در صورتی که خودشون دارن همین نیرو ها رو تربیت میکنن؟ دوست داشتم ببینم ...[/QUOTEآرزوداشتم معلم بودشوهرمن سال۷۴ازدانشگاه مهنسی کشاورزی گرفت اون هم دانشگاه دولتی امااستخدامی نبودحالااز۸صبح تا۸شب جون میکنه باماهی ۸۰۰بدون بیمه بدون مزایاودادن زمین ووووواگه معلم شده بودحالامثل داداشم بازنشسته شده بودیع کم هم باامثال ماخودتون رومقایسه کنیدخداشاهده همه معلمان شهرماواطارافیانم وضعشون خداراشکرخوبه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

حقوق معلمی نسبت به کاری میکنن عالیه

بخصوص دبیرا بیمه درمانی و امکانات رفاهی هم مناسب دارند 

اکثرا هم شوهرهای پر درآمد دارن  که بخاطر معلمیشون باهاشون ازدواج کردن خیلیا دنبال همسر معلم هستند

منتها این نارضایتی از توقعات زیاده شونه دیگه میان خودشونو با یک معلم در آمریکا و کشورهای اروپایی مقایسه میکنن 

تایپ کردنت رو مدیون معلمتی کار نمیکردن نه میتونستی بخونی نه بنویسی نمیدونم برای چی از معلم ها عقده د ...

حرف ایشون مهم نیست.خوشحالم که عده ی زیادی تو این تاپیک قدردان معلم ها هستن.حالا یه نفر نظرشو میگه اونقدر مهم نییست.واسه خودش ارزشمنده.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.