2777
2789

درد معلم تبعیضی هست که دولت قائل هست مثلا نه بن می گیرن نه حق مسکن دارن نه حق سرویس نه هیچی اضافه کار هم بمونن شش هفت ماه بعد میدن بازنشسته هم بشن خیلی کم میدن اون هم با تاخیر چندین ماهه درحالی که سایر ارگان های دولتی این جور نیستن

alone
الکی مینالن بخدا کار نمیکن پول میگیرن 

این نظر شماست و فقط واسه خودتون محترمه دوست عزیز.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکی مینالن بخدا کار نمیکن پول میگیرن 

چون بابانکی هاوپتروشیمی هاوووومقایسه میکنن فقط که حقوق نیست کلی هم مزایایی دیگه پشتشه حالایه عده میان جبهه میگیرن مادرخونوادمون کلی معلم داریم که خیلی خداراشکرازمشاغل آزادزندگیشون بهتره

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
چرا الکی حرف میزنی از خدا بترس

بیا بزنم   اون چیزی که من میبینم با کلی فامیل معلم وضعشون خوبه ماشین زمین خونه بعضیاشون شغل دوم دارن ولی الکی مینالن حقوقشون 2تومن تو شهر ما خوبه

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

میخوام بگم هرکدوم از شما ها بتونید نوشتن حروف یه کلمه رو به بچه یاد بدید اونوقت بیاید بگید کاری نمیکنن.واقعا ازینهمه چرتو پرت متنفرم.خجالتم خوب چیزیه.معلما کاری نمیکردن که الان اینجا تایپ بلد نبودی...

من پدرم معلم بود خواهرام هم معلمی رسمی آموزش وپرورشند به نسبت اینکه کار پاره وقته و مزایایی مثل تعطیلات حداقل دوروز درهفته و عید وتابستون روداره حقوقش خوبه البته برای رسمیها وگرنه حق التدریسها چندان حقوقی نمیگیرند واینکه وقت آزاد زیاد دارند میتونن شغل دوم یا شاگرد خصوصی قبول کنند نسبت به حقوقی که اداره کار برای کارتمام وقت میده حقوق معلمهای رسمی برای کارنیمه وقت خوبه

من معلمم و حقوقش خوبه خداروشکر.قطعا اگه با درصد کمی از جامعه که درآمدای نجومی دارن مقایسه کنم خیلی ح ...

خدا خیرت بده حرف دل ملت و زدی در مقایسه با اکثریت جامعه نسبت به ساعت کاری که  پر می کنن حقوقشون خوبه 

البته سختی کار دارن سرکله زدن با بچه ها ولی خب تایم کاری عالی دارن

نسبت به کاری که میکنن و زحمتی که میکشن متوسط رو به خوبه. مزایا هم زیاد داره آموزش پرورش. البته باید استخدام رسمی باشه و یه چند سالی هم سابقه خدمت داشته باشه

يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...
چون بابانکی هاوپتروشیمی هاوووومقایسه میکنن فقط که حقوق نیست کلی هم مزایایی دیگه پشتشه حالایه عده میا ...

آره بخدا مگه دشمنم باهاشون که بد بگم اون چیزی که من میبینم خوبن

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

ای کاش من هم معلم بودم اگه بده چرا اینقدر گزینش براش سخت می گیره خوش ب حالشونه فقط ناراضین و دارن با دیگران خودشون رو مقایسه می کنن امکانات براشون فراهمه وقت مسافرت با کارت معلمی راحت با کمترین قیمت مکان گیرشون میاد  و خیلی چیزای دیگه هر روز هم ک تو تقویم ما تعطیله یا تعطیلش می کنن