2777
2789

سلللللااااااام سلاااام به همه ی خانم های پر انرژی و خوشگل مشگل 

خب امروز میخوام یه چیز باحال بهتون بگم شاید بیشتریاتون بلد باشیدش و انجامش بدید شایدم بعضیاتون ندونید. 

میخوام راجع به دتاکس واتر یا آب طعم دار و خاصیت هاش باهاتون صحبت کنم. 

من خودم از دتاکس واتر خیلیی استفاده میکنم و واقعا خیلی دوسش دارم. 

دتاکس واتر ترکیب آب و انواع میوه و سبزیجات هستش که نحوه ی درست کردنش هم ساده است میوه ها و سبزیجات مختلف رو میرزن داخل آب میزارن یکی دوساعت توی یخچال بمونه که هم یکمی خنک بشه هم طعم میوه و سبزیجات بره داخل آب. 

کلییی خاصیت خوب داره  که بهتون میگم

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

آخجون بگو آبجی حتما استفاده میکنم

خیلی وقت نیس که آدم ریلکسی شدم. دنیا به کاممه. بااینکه سنم زیاد نیس ولی دارم به تک تک آرزوهام میرسم. شایدم به این خاطر هست که دنیارو جدی نگرفتم. سخت گذشت بهم تا فهمیدم منم یه روزی میمیرم.دیگه بعد یه سال مرگم کسی منو یادش نمیمونه. حتی پدرمادرمم دیگه زیاد منو یاد نمیکنن. حتی عشقم. حتی دوستام. دارم به تک تک آرزوهام میرسم چون دل خوشی دارم. این دل خوش رو یکماهه که بهش رسیدم. واسه هیچ چیزی خودمو ناراحت نمیکنم. حرفای مردم رو اگه به کامم نباشه به یه ورم میگیرم. خیلی وقت نیس که دیگه اگه مردم سوالی میپرسن جوابشونو نمی دم یا اگرم بدم کوتاه . چون زندگی من به کسی ربط نداره. خیلی وقت نیس آدمارو میشناسم. تقریبا از روزی که با نینی سایت آشنا شدم خیلی چیزا اومده دستم.  هنوز 20ساله م نشده ولی از یه آدم30ساله بیشتر میدونم. خیلی وقته تحویلم نگرفتن دوروبریام . ولی الان افتادن به پام. دارن پاچه خواریمو میکنن. کی باورش میشه دارن پاچه خواری یه دختر 19ساله شهرستانی رو میکنن؟  آره کسگم خیلی چیزا یاد گرفتم. درس رو دوست ندارم چون فرقی بحالم نکرد. حالمو خوب نکرد. باعث نشد از زندگی چیزی یاد بگیرم. هر کاری دوس داشته باشم میکنم. حرفت حق باشه با جونو دلم قبولت دارم و میگم چشم. حرفت حق نباشه یه گوشم دره یه گوشم دروازه. دنیا قبلنا به کامم تلخ بود . خیلی سخته منی که دوستام سرم جنگ و دعوا داشتن که با کدومشون برم بیرون و با کدومشون حرف بزنم یهو تنها شم. باورت نمیشه اگه بگم از اون چهل پنجاتا دوستی که داشتم یکیشم نموند باهام . دیگه نمیخام هیچ دوستی داشته باشم. چند ساله تنهام .پیشونی خدامو میبوسم که گذاشت من تنها باشم .تنها نمیشدم الان اینهمه خوشبخت نمیبودم. فقط یکماهه فهمیدم زندگی چیه. چجور باید باشم. چیکار باید بکنم. از زندگی چی میخام .کوچیکترین چیزا هم مثل یه فیلم نگا کردن منو خوشحال میکنه. دیگه از آدما خوشم نمیاد . از هیچکی . امیدوارم توام یه روزی به خوشبختی که من دارم برسی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که با این کار آب خوش طعم و خوشبو و دوست داشتنی میشه و کسایی که کم اب میخورن در طول روز تشویق میشن بیشتر آب بنوشن.  و اینکه باعث کاهش وزن میشه باعث میشه متابولیسم بدن افزایش پیدا کنه و از یبوست جلوگیری میکنه.  باعث سم زدایی بدن میشه برای پوست خیلی خیلی خوبه و در کل خیلی پیشنهاد میکنم بهتون. 

حالا دتاکس های مختلف با طعم های خیلی زیادی وجود داره که هرکدوم یه خاصیت باحال داره

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

من خودم باشگاه که میرم یه دتاکس واتر واسه خودم درست میکنم و چون میخوام وزنمو کاهش بدم و کاری کنم که اشتهام کمتر بشه داخلش تخم شربتی هم میریزم چون تخم شربتی داخل معده پف میکنه و باعث میشه کلی از حجم معده پر بشه و اشتها به غذا کمتر بشه. 

حالا اگه هستین و دوست دارین چند نوع دتاکس رو بهتون معرفی کنم

میوه و سبزیجات رو همینجوری با پوست درسته میندازیم؟ مثلا پرتقال خیار سیب درسته؟

الان عکس میزارم تا ببینید چقد خوشگل و دوست داشتنیه و چقد روی طعم آب تاثیر میزاره

آره آبجی عکس شو بذار ببینم چجوریه

خیلی وقت نیس که آدم ریلکسی شدم. دنیا به کاممه. بااینکه سنم زیاد نیس ولی دارم به تک تک آرزوهام میرسم. شایدم به این خاطر هست که دنیارو جدی نگرفتم. سخت گذشت بهم تا فهمیدم منم یه روزی میمیرم.دیگه بعد یه سال مرگم کسی منو یادش نمیمونه. حتی پدرمادرمم دیگه زیاد منو یاد نمیکنن. حتی عشقم. حتی دوستام. دارم به تک تک آرزوهام میرسم چون دل خوشی دارم. این دل خوش رو یکماهه که بهش رسیدم. واسه هیچ چیزی خودمو ناراحت نمیکنم. حرفای مردم رو اگه به کامم نباشه به یه ورم میگیرم. خیلی وقت نیس که دیگه اگه مردم سوالی میپرسن جوابشونو نمی دم یا اگرم بدم کوتاه . چون زندگی من به کسی ربط نداره. خیلی وقت نیس آدمارو میشناسم. تقریبا از روزی که با نینی سایت آشنا شدم خیلی چیزا اومده دستم.  هنوز 20ساله م نشده ولی از یه آدم30ساله بیشتر میدونم. خیلی وقته تحویلم نگرفتن دوروبریام . ولی الان افتادن به پام. دارن پاچه خواریمو میکنن. کی باورش میشه دارن پاچه خواری یه دختر 19ساله شهرستانی رو میکنن؟  آره کسگم خیلی چیزا یاد گرفتم. درس رو دوست ندارم چون فرقی بحالم نکرد. حالمو خوب نکرد. باعث نشد از زندگی چیزی یاد بگیرم. هر کاری دوس داشته باشم میکنم. حرفت حق باشه با جونو دلم قبولت دارم و میگم چشم. حرفت حق نباشه یه گوشم دره یه گوشم دروازه. دنیا قبلنا به کامم تلخ بود . خیلی سخته منی که دوستام سرم جنگ و دعوا داشتن که با کدومشون برم بیرون و با کدومشون حرف بزنم یهو تنها شم. باورت نمیشه اگه بگم از اون چهل پنجاتا دوستی که داشتم یکیشم نموند باهام . دیگه نمیخام هیچ دوستی داشته باشم. چند ساله تنهام .پیشونی خدامو میبوسم که گذاشت من تنها باشم .تنها نمیشدم الان اینهمه خوشبخت نمیبودم. فقط یکماهه فهمیدم زندگی چیه. چجور باید باشم. چیکار باید بکنم. از زندگی چی میخام .کوچیکترین چیزا هم مثل یه فیلم نگا کردن منو خوشحال میکنه. دیگه از آدما خوشم نمیاد . از هیچکی . امیدوارم توام یه روزی به خوشبختی که من دارم برسی.

این یکی از طعم هاشه که من خیلی دوست دارم با توت فرنگی و خیار. 

البته واسه امروز با پرتقال و نعنا درست کردم. 

نعنا حس خنکی به آب میده و طعمش شبیه طعم آدامس میشه

اینم مدل های دیگه اش که شما میتونید خودتون کلی طعم جدید و هیجان انگیز بسازید برای خودتون و ازش لذت ببرید و بدنتون رو سم زدایی کنید.  و اینکه بجای ابمیوه یا نوشابه سر میز غذاتون از اینا استفاده کنید که هم مفیده هم باعث لاغری میشه.  البته اگه خیلی به نوشابه علاقه دارید میتونید میوه ها رو توی آب گازدار یا سودا بدون شکر بریزید و نوشابه ی رژیمی برای خودتون درست کنید

دیگه سلیقه ای هستش هر میوه ای که طعمشو دوست دارید میتونید استفاده کنید.  من انروز پرتقال و نعنا درست کردم.  فردا میخوام با هندونه درست کنم.  و تیکه های هندونه رو توش بریزم

منم یه سری خیار نعناشو درست کردم خوب نبود مزش اما خب خاصیت داره  در ضمن آبش باید حتما جوشیده ب ...

من آب جوشیده نمیریزم.  چون املاح مفید آب از بین میره.  فقط نباید تایم زیادی میوه توی اب بمونه.  مثلا بیشتر از یک روز نمونه چون ممکنه میوه های توی آب کپک بزنه باید زود مصرف بشه. 

توت فرنگیش رو امتحان کن خیلی خوبه حتی رنگ آب هم صورتی میشه و طعمش خیلی خوبه