2777
2789
عنوان

طعنه خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=91428850]خب اشتباه میکنی...کوتاه اومدن حد داره [/QUOTE

من نمی خواهم مادرم بفهمه و دلش بشکنه چون مادرم خیلی مسن هست و بیماری قلب و زخم معده داره که در اثر ناراحتی بدتر میشن

از طرفی بچه هام هم اگر من برم نابود میشن نابود واقعیییییی

پس فعلا کوتاه میام

[QUOTE=91428850]خب اشتباه میکنی...کوتاه اومدن حد داره [/QUOTE من نمی خواهم مادرم بفهمه و دلش ب ...

حتی دفاع کردن صحیح هم بلد نیستی، دفاع که قهر کردن و کشوندن مسئله به خانواده ها نیست،باید جواب بدی محترمانه، از خودت شخصیتت جایگاهت دفاع کنی نه اینکه توهین بشنوی 

من خودم به خودم افتخار می کنم و همسرم همیشه پیش دوستاش و فامیلش بهم افتخار می کنه اماااا تو دعواهاش ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن چون از سرش زیادی هستی میخواد با تحقیر کردن تو خودشو بالا بکشه. دمت گرم با این همه پشتکار.من خودم تجربه ی خودم رو میگم. من از نظر تحصیل و ظاهر و سواد اجتماعی سرتر از شوهرم هستم اون هم همیشه به من میگه الکی رفتی دانشگاه هیچی حالیت نیست ولی وقتی پیشش کسی ازم تعریف میکنه هم ته دلش شنگول میشه هم احساس میکنم به هم میریزه. من هم همیشه هرکی در نبود اون ازم تعریف میکنه سریع میذارم کف دستش

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
خب چطور طرز رفتار با همچین همسری رو بلد نیست؟ و یک سوال ایا تا ب حال شما بوی بد دادی ؟ یا رفتاری ان ...

نه اصلا همیشه تو مجالس تو مهمانی ها بهم افتخار می کنه و علنا هم به همه می گه که داشتن من و خانواده من براش بزرگترین نعمتی بوده که خدا داده .حتی همیشه میگه هرچی داره از من داره من کمکش کردم تا دکترا بگیره و به این مقام برسه

اما تو دعوا همیشه اینا رو می گه

حتی دفاع کردن صحیح هم بلد نیستی، دفاع که قهر کردن و کشوندن مسئله به خانواده ها نیست،باید جواب بدی مح ...

من زمانی که آشتی هستیم باهاش صحبت می کنم می گه اشتباه کردم دیگه تکرار نمی کنم اما بازم همون آش و همون کاسه

من از اینکه جلو بچه هام شخصیتم خورد می کنه ناراحتم

اینو از صمیم قلبم میگم.شما بخاطر اصالتت خیلی آدم حسابی هستی.انقدر که حتی لزومی نداره جواب شوهرتو بدی.قطعا یه جاهایی اشتباهاتی داشتی که اون به خودش اجازه میده اینجوری حرف بزنه.اینو بدون که آدما تو عصبانیت اعتقادات واقعیشونو میگن.به نظرم شرمندش کن.یه غذای عااالی بپز و یه فضای آرام فراهم کن.وقتی سرحال و خوش اخلاق بود خیلی محترمانه و با روی خوش باهاش حرف بزن.بگو برام مهم نیست که بهم توهین کردی،میذارمش پای عصبانیتت.ولی برام مهمه که پدر بچه هام عقایدش اشتباه نباشه.بگو اگه میخوای تحقیرم کنی یه راه دیگه رو امتحان کن چون وقتی میگی سرسفره پدرت بزرگ نشدی به مدرک دکترات شک میکنم.مگه سفره پدر فقط اونیه که مادرم پخته و تو خونه پدرم پهن شده؟ بگو معنی سر سفره پدر بزرگ نشدن برلت اشتباه جا افتاده.جایی نگو بهت میخندن.در مورد اصالت عشایری هم بگو تو یه جایی یه کاری کردی که انقدر برای خدا عزیز شدی که یه زن اصیل عشایر بهت داده.اینو هیچوقت فراموش نکن!

خب یکبار تو ارامش عاتش رو از خودش بپرسید

می گه تو دعوا حلوا پخش نمی کنند که.قول میده دیگه تکرار نکنه ولی بازم تکرار می کنه.می دونید انگار اینا رو عیب می دونه

دوستان از اینکه به حرف دلم گوش دادین بی نهایت متشکرم،خیلی دلم گرفته بود که چرا همسرم ازم عیب و ایرادی نمی اونه بگیره ،اینجوری شخصیت منو خورد می کنه