2777
2789
عنوان

طعنه خوردن

445 بازدید | 35 پست

من یه دختر عشایر هستم که بخاطر مدرسه رفتن از اول دبستان ،همراه خواهرم به شهر اومدیم و در خانه پدری تا پایان دبستان درس خواندیم و بعد امتحان شبانه روزی دادیم و راهنمایی و دبیرستان شبانه روزی درس خواندم بعدش دانشگاه تا مقطع دکتری همه رو خوابگاه بودم

همسرم شهری هست 

همیشه تو دعواها با داد وبیداد بهم می گه دهاتی،چوپون،بو گندو و می گه تو سر سفره پدرت بزرگ نشدی

این حرفا رو جلو بچه هام بهم می گه خیلی دلم شکسته

الانم باهاش حرف نمی زنم

آیا زندگی نامه من جای طعنه و کنایه داره؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جای افتخار داره که تا دکتری هم درس خوندی ...

متاسفم برای اون مرد کوته فکر ....

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

ادم راه و روش زندگیشو میتونه انتخاب کنه نه خانواده و محل تولدش رو 

بنظرم شوهرتون خیلی هم باید قدر شما رو بدونه ک اینقد مستقل بودید اگ بازم حرفش شد بگو ک بهتر از تو هستم ک همش اویزون پدر مادرت مادرت بودی

چه بد عزیزم

خیلیم زندگی نامه خوبی داری عبرت واسه بقیس با شرایط سختت درستو ادامه دادی ....بهش بگو من مث تو بچه ننه نبودم راحت با سرویس میرفتم مدرسه میومدم 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

مگه چوپون و روستایی بودن عیبه؟ مسخره کردن و عیب گذاشتن و تحقیر کردن گناهه و عیبه

خدا گفته کسی ک مسخره میکنه به شدت بحسابش میرسم الله اکبر

خواهر جون بدیش اینه که این دعواها تموم شده اما شما یاد میکنی و روحت رو آزار میدی

یادت نیاررر

🍃🍃🍃

من اگر با شخصی مثل شما روبرو بشم خیلی بهش احترام میذارم، بیشتر از کسی که تو شهر بوده و به مدارج بالای تحصیلی رسیده. 

هم زحمتکش هستی و هم اصالت داری. کاش من هم از عشایر بودم.