سلام دوستان من الان ٧هفته و ٣روزمه دو هفته پيش ب مدت ٦روز لكه بيني داشتم با مصرف شياف سيكلوژست پرشيتورون خوب شدم اما الان دوباره با وجود اين ك شياف مصرف ميكنم لكه بينيم شروع شده قهوه ايي تيرس و بعد از ادرارم كمي مياد خيلي نگرانم كسي بوده مث من باشه و لكش هي قطع و وصل بشه ب نظرتون با وجود اين لكه ها جنينم هنوز سالمه خيلي نگرانم
ب نظرتون امروز برم واسه سنو تشكيل قلب تو ٧هفته و ٣روز هستم ؟؟؟
آره گلم انساالله تشكيل شده بخاطر قلب هم نري بخاطر لكه بيني حتما بايد بري و حتما سونو خواهد كرد من هفته پنج خونريزي مردم و سونو واژينال شدم كه گفت قلب داره اگه از رو شكم انجام ميدادن معلوم نميشد چون زود بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم بیا از خودت خبر بده ان شالله که خوب شدی
سلام عزيزم بله شكر خدا بهترم البته بعد ي بار خون ريزي و دفع لخته رفتم بيمارستان سنو هم انجام دادن گفتن بچه خوبه از هماتومم ديگه خبري نيست ديگه هم لك نديدم شما چطور خوب هستين ؟
چه خوب خداروهزاران مرتبه شکر ، الهی مابقی روزهای بارداریت به بهترین شکل پیش بره منم هم ...
حتما و حتما دعا ميكنم ني ني تو سالم بغل بگيري و خدا هيچ مادري رو نااميد نكنه نگران هماتومم نباش اگه كوچيكه يا دفع ميشه يا جذب ك بيشتر و معمولا جذب ميشه