2777
2789
عنوان

لكه بيني

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست
ب نظرتون امروز برم واسه سنو تشكيل قلب تو ٧هفته و ٣روز هستم ؟؟؟

آره گلم انساالله تشكيل شده بخاطر قلب هم نري بخاطر لكه بيني حتما بايد بري و حتما سونو خواهد كرد من هفته پنج خونريزي مردم و سونو واژينال شدم كه گفت قلب داره اگه از رو شكم انجام ميدادن معلوم نميشد چون زود بود

هدا كنه مال منم همينطور باشه و صداي قلب بچمو بشنوم برام دعا كنيد تورو خدا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

حتمامیشنوی ایشالا،صلوات فرستادم 😍

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم انساالله تشكيل شده بخاطر قلب هم نري بخاطر لكه بيني حتما بايد بري و حتما سونو خواهد كرد من هف ...

مرسي مهربون حتما بعدازظهر با همسرم ميرم وگرنه از دلشوره و نگراني سكته ميكنم 

واقعا لك قهوايي خطرناك نيست دكترمم همينو گفت ولي چرا قطع و وصل ميشه 

منم لک بینی قهوه ای داشتم عزیزم.هروقت یکم کار میکردم لک میدیدم.دکترم بهم تا هفته ۲۰ استراحت داد

خطرناک نیست اما نباید بزاری هم لک داشته باشی.برای من شیاف و استراحت جواب داد

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
واي خدا نگرانيم بيشتر شد يعني لك بيني نشانه پوچ بودنه ؟؟؟؟

من ۶هفته هستم دیروز رفتم تشکیل شده بود شماهم برو انشالله تشکیل شده

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
منم لک بینی قهوه ای داشتم عزیزم.هروقت یکم کار میکردم لک میدیدم.دکترم بهم تا هفته ۲۰ استراحت داد خطر ...

من كار نكردم ديروز فقط يكم حال روحيم خوب نبود ك دوباره امروز صبح لك شروع شد معذرت ميخوام بعد از ادرارتون لك ميبينيد رو سنگ شما هم ؟؟؟؟

سلام عزیزم بیا از خودت خبر بده  ان شالله که خوب شدی

سلام عزيزم بله شكر خدا بهترم البته بعد ي بار خون ريزي و دفع لخته رفتم بيمارستان سنو هم انجام دادن گفتن بچه خوبه از هماتومم ديگه خبري نيست ديگه هم لك نديدم شما چطور خوب هستين ؟

سلام عزيزم بله شكر خدا بهترم البته بعد ي بار خون ريزي و دفع لخته رفتم بيمارستان سنو هم انجام دادن گف ...

چه خوب 

خداروهزاران مرتبه شکر ، الهی مابقی روزهای بارداریت به بهترین شکل پیش بره 

منم همونظورم همچنان لکه بینی دارم 

دوروز پیش رفتم سونو ان تی گفتن همچنان هماتوم داری و نیاز به استراحت

برای منم اگه مقدوره دعا کنید زودتر هماتومم جذب بدنم شه 

می بوسمت

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

چه خوب  خداروهزاران مرتبه شکر ، الهی مابقی روزهای بارداریت به بهترین شکل پیش بره  منم هم ...

حتما و حتما دعا ميكنم ني ني تو سالم بغل بگيري و خدا هيچ مادري رو نااميد نكنه نگران هماتومم نباش اگه كوچيكه يا دفع ميشه يا جذب ك بيشتر و معمولا جذب ميشه