2777
2789
عنوان

بینیم خوکی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 17803 بازدید | 88 پست
من کارشناس اتاق عملم اگه عکسش رو ببینم میتونم بگم درست میشه یا نه

گلم میشه در خواست دوستیما قبول کنید ک براتون عکس بفرستم. من ۴ ماهه عمل کردم، ولی خیلی سربالا شده. همه میگن قبلت بهتر بود نبايد عمل میکردی. کوتاهم شده 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگید بعد از چه مدت بینیتون نرمال شد؟خودتون رو دوست داشتین؟من الان سه هفته بعداز عمل و دارم دیوو ...

عزیزم بینیت خوب شد؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
عزیزم برای شما با وجو پایه غضروفی نوکش پایین اومد؟؟؟؟

عزیزم برا منم غضروف مصنوعی گذاشتن، خیلی نوکش بالاست، برای شما درست شد؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
بله درست شد

خداروشکر، من نخ بخیه نوک بینیم دراومد ، قسمت بالایی رو میگم

نوک بینیم میفته الان؟

من خودم قبل ۱ ماه کشیدمش🤦‍♀️

فرم نوک بینیت تغییر کرد عزیزم؟ من میترسم دفرمه بشه، یا نوکش دیگه جمع تشه و قلمبه بمونه

فرم نوک بینیت تغییر کرد عزیزم؟ من میترسم دفرمه بشه، یا نوکش دیگه جمع تشه و قلمبه بمونه

من گاهی فک میکنم نکنه چون بخیشا کشیدم، نوک بینیم عقب رفته، ولی بعد میفهمم واقعا ربطی نداره

من گاهی فک میکنم نکنه چون بخیشا کشیدم، نوک بینیم عقب رفته، ولی بعد میفهمم واقعا ربطی نداره

از دکترت نپرسیدی؟

نه. دکتر منتظر بهونن ک بگن کار ما خوبه. اینک بینیم انقدر نوکش عقبه ربطی ب بخیه نداره واقعا

اره واقعا