2821
2789
Lh  Fsh  Prl  Amh  برای من شد ۳۷۳ تومن با تامین اجتماعی یک ماهم نشده

با دفترچه انقد شد؟😣😣😣😣بیمارستان گرفتی یا بیرون؟ فرقی داره بیمارستان بگیری یا بیرون؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من دوهفته پیش دادم۴۰۰بابیمه۴۸۰آزادش بود

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 

فدات گلم.بستگی داره دکترتون چ آزمایشایی براتون نوشته باشه

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 

خواستین آزمایش بدین جای معتبربرین چون من همین آزمایشو چندماه پیش باهمین هزینه ی جای دیگه داده بودم ولی دکترم ی آزمایشگاه دیگه معرفی کرد ک معتبربود دوباره آزمایش دادم

ما من بیشتربودتعدادش فک کنم۷.۸تاشایدم بیشتر.نمیدونم هنوز جوابشونگرفتم عزیزم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز