2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 298050 بازدید | 397 پست
منظو م اینه که ممنکنه تو رابطه یه ایرادی هست، با هم حلش کنید،،، 

خب میدونی تورابطمون شوهرم کارایی که من میخوام نمیکنه حتی بدش میاد از لب وسواسه از خیسی بدش میاد هیچکار نمیکنه منم لذت کافی روازش نمیبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونی تورابطمون شوهرم کارایی که من میخوام نمیکنه حتی بدش میاد از لب وسواسه از خیسی بدش میاد هیچک ...

دقیقا همینه... باید حل بشه این مشکل تا مشکل شمام حل بشه عزیزم، باید س.. س تراپ خوب برین دوتایی

خب میدونی تورابطمون شوهرم کارایی که من میخوام نمیکنه حتی بدش میاد از لب وسواسه از خیسی بدش میاد هیچک ...

واقعا سخته خب اما همسرت میتونه درمان باشه...درضمن میتونی بهش مشکلتو بگی و بگی علت اونکارتم چیه همینکه اعتراف کنی و بگی دیگه تکرار نمیکنی خودش میتونه کمکت کنه ک انجام ندی بعدم اینکارا ک لذت میبری رو ببریش تو حیطه رابطه زناشوییو در خینش انجام بدی اینا میتونه قدم اول باشه ک ب خودت کمک کنی

عزيزم ميگم كه من قبل از ازدواج خود ازضايي نكردم ولي  كلا انگار حس ندارم من بادست شوهرم هم تحريك ...

درکت میکنم منم گاهی وقتی تموم میشه گریه میکنم احساس ناتوانی بهم دست میده چون از راه دخول ارضا نمیشم ولی خوب راه حل پیدا کردم براش تا بیشتر از این اذیت نشم حتی اگه بشه ماهی دوبارم ادم ارضا بشه خیلی برا ااروم شدن اعصاب خوبه

یه زمانی هم گالیله مشرک اعلام شد و به جرم توهین به کتاب مقدس زندانی شد😉

هرکس متاهله و این مشکلو داره حتما باهمسرش درمیون بذاره خیلی میتونه موثرباشه وقتی لذت بیشتر تو رابطه با همسرش داشته باشه کمک میکنی از خودارضایی دوربشه اون تخیله ولی رابطه واقعی بیشتر بهش ارامش میده

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

میتونم بپرسم خودارضایی در زنان چطوره؟؟؟همیشه برام سواله؟؟اخه زنها به راحتی مردا ارضا نمیشن!!!!!

ندونی بهتره ،فرقی نداره زن ومرد

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
يعني توهم ا ر ض ا  نميشي  من فكر ميكنم فقط خودمم  خيلي بد از يك رابطه هيچ لذتي نبري & ...

اح  

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن