2777
2789
عنوان

ترکید دلم بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 38 پست

وای منم دوستم دستش کج بود 

اعتراف کرد پیشم ک از مادر و خواهر و شوهرش طلا و پول میدزده 

من خیلی محتاطانه و مرموزانه با کمک بچه های نینی سایت کات کردم باهاش 

البته اون مشکلای اخلاقی هم داشت دوس پسر داشت در کنار شوهرش و ماریجوانا میکشید قرصای ترامادول و دتا میخورد ...... اصن ناجور بود

اگه امروز نخندی فردا پشیمون میشی    همیشه برای هر دردی یه دری به سمت کوچه علی چپ بازه      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه تعطیله زرگرا هم دوستش بودن این به اون میگه اون یکی به اون گیر کردم بینشون به خدا

برده فروخته؟؟؟

چرا حالا ک مدرک داری شکایت نمیکنی؟

اگ فروخته احتمال پس اوردنش هست بنظرت؟

حداقل با خانوادش در میون بذارین

اعتیاد داره؟؟

نه گفته خانوادم نفهمه منم کفتم چند روز مهلت میدم

خب اگ‌چند روز،مهلت دادی تمدید نکن مهلت دادنتو و ب محض تمام شدن مهلتش با شوهرت و مادرت برو سمت خونشون جلو درب خونشون بگو جلو درب خونشونی و اوندی با پدر و مادرش اتمام حجت کنی و بری شکایت

فقط خدا میدونه بعضی وقتا جقدرپول نیاز داشتیم ولی نفروختیم چون فقط یه دونه اونو داشتم الان مثل اب خوردن از خونم برداشته بعدم اعتراف کرد تقصیر منه . چند روزه غدا هم نتونستم بخورم 

تو این روزای عزیر دعا کنید فردا بیاره دارم از غصه دق میکنم . چوب اعتمادمو خوردم حداقل طعنه کنایه نشنوم توهر نفسی یه حکمتی هس برام دعا کنید خواهش میکنم دوستان