2777
2789
عنوان

آزمایش مغز و استخوان

37546 بازدید | 30 پست

این آزمایش فقط برای تشخیص سرطان هست یا بیماری های دیگه هم هست؟؟ دکتر گفته برای پلاکتت که بعضی وقتا پایین میاد تقریبا هر دو ما یکبار حالم بد میشه این آزمایش رو واسه اطمینان انجام بده هم یکم میترسم  هم یکم هزینه داره راهنماییم کنید اونایی که میدونن 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط برای تشخیص سرطان نیست. گاهی مغز استخوان به دلایل مختلف سرکوب میشه و سلولهای خونی مورد نیاز را تولید نمی کنه. دکتر می خواد ریشه این کاهش پلاکتتون را پیدا کنه. ببینه تولیدش در مغز استخوان کم شده؟ یا اینکه به دلیلی میزان تخریبشون بالاتر از نرمال شده. دکترتون تا تشخیص ندن علت را، نمی تونند درمان را انجام بدن...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

منظورت نمونه برداری از مغز استخوانه؟ نترس خیلی سخت نیست به جاش خیالت راحت میشه دلیل کم بودن پلاکت یاهموگلوبینت رو می فهمن درمان درست رو شروع می کنن این فقط یه تسته معنیش سرطان نیست. اگر خیلی هزینه و انجامش برات مشکله با یه دکتر دیگه هم مشورت کن

نترس بابا پلاکت ممکنه از عفونت هم باشه کم بودنش ...یچی نیس

آخه از وقتی بچم پنج شیش ماهش بوده از یه بار مسموم شدنم شروع شده تا الان که دخترم هیجده ماهشه تقریبا هر ماه یا هر دوماه یه بار بدنم عفونت میگره و پلاکتم میاد پایین خوب که شدم عدد پلاکتم خوب میشه ولی باز تکرار میشه !!!

مگه پلاکتت چقدپایین فقط بهت میگم برویه دکترخوب حتماهم انجام بده

دکتر میگه خیلی پایین نیس ولی چون تکرار میشه علایمت واسه اطمینان انجام بده 

حتما انجام بده ولی پیش یک دکتر خوب ومعروف ببر .اگر مشهدی هستید ادرس دکتر بدم .برادر منم چند وقت درگیر بود این ازمایشو انجا م داد کلا تشخیص پزشک های قبلی اشتباه بود ومعلوم شد جهش پلاکت داره و بیماری خطرناکی نیست 

بروعریزم انجام بده اهل کجاییید

من اهل شمالم مازندران  عزیزم ..آره مثل اینکه باید انجام بدم