2777
2789
چیزی که گرئن میشه ارزون نمیشه مخصوصا الان که قیمت مصالح سر به فلک کشیده جوانیمون هدر رفت

والا من اصلا نمی گم ارزون شه فقط میگم ثابت شه که بتونیم برا ۴ روز دیگمون برنامه ریزی کنیم

آخه میگن دارن کنترل میکنن قیمتا رو حالا نمیدونم چقدر صحت داره

یه سامانه میخوان بزارن مثلا رنج قیمت تو اون باشه.مجری میگفت رنج بر چه اساسی تعیین میشه تو جواب میگن صابخونه حق داره قیمت بذاره از لحاظ شرعی با شرع ریدن بهمون عوضیا

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا یه یکم دلار و طلا ک پایین اومده

اون که به خاطر ورود ناوها و احتمال جنگ بدجور کشیده بود بالا ترامپ توییت زد گفت جنگ ما اقتصادی هست نه نظامی کشید پایین تازه کشیده پایین به اون قیمت اولش نرسیده سکه طرفای 4 میلیون و چهارصد بود شد بالای پنج تومان الان اومد زیر پنج تومان ولی به 4 میلیون چهارصد نرسیده

alone
یعنی میشه واقعا ماشین قیمتش بیاد پایین مام ماشین دار بشیم بخدا با دو تا بچه خیلی سخته بی وسیله 

مافیای حرامزاده خودرو نمیگذارن خودرو از خارج وارد بشه اگر وارد بشه که حسابی میاد پایین مثلا یه ماشین که الان 270 میلیونه میشه طرفای 70 میلیون البته ماشین کارکرده خارجی نه نو (ماشینی که قبلا خارجی ها سوار شدن و دست دوم هستن که به نظرم دست دوم خارجی ها از نو ایرانی بهتره)

alone

کلا سگ تو سگه،افزایش قیمت داریم اونم ثانیه ای،

فکر ارزون شدنو از سرتون بیرون کنید،دیگه خونه خریدن واسه جوونا شد خاطره،وقتی پراید مزخرف ک هیچ امنیتی نداره شده شصت میلیون دیگه میخوان چقد ارزونش کنن

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...