آخه میگن دارن کنترل میکنن قیمتا رو حالا نمیدونم چقدر صحت داره
یه سامانه میخوان بزارن مثلا رنج قیمت تو اون باشه.مجری میگفت رنج بر چه اساسی تعیین میشه تو جواب میگن صابخونه حق داره قیمت بذاره از لحاظ شرعی با شرع ریدن بهمون عوضیا
انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون که به خاطر ورود ناوها و احتمال جنگ بدجور کشیده بود بالا ترامپ توییت زد گفت جنگ ما اقتصادی هست نه نظامی کشید پایین تازه کشیده پایین به اون قیمت اولش نرسیده سکه طرفای 4 میلیون و چهارصد بود شد بالای پنج تومان الان اومد زیر پنج تومان ولی به 4 میلیون چهارصد نرسیده
یعنی میشه واقعا ماشین قیمتش بیاد پایین مام ماشین دار بشیم بخدا با دو تا بچه خیلی سخته بی وسیله
مافیای حرامزاده خودرو نمیگذارن خودرو از خارج وارد بشه اگر وارد بشه که حسابی میاد پایین مثلا یه ماشین که الان 270 میلیونه میشه طرفای 70 میلیون البته ماشین کارکرده خارجی نه نو (ماشینی که قبلا خارجی ها سوار شدن و دست دوم هستن که به نظرم دست دوم خارجی ها از نو ایرانی بهتره)