2777
2789
عنوان

بدجوری وا دادم 😨😨

475 بازدید | 31 پست

خانوما من یک دوست صمیمی دارم که از دوران راهنمایی باهمیم و من و اون همیشه درد و دلا مون بهم میگیم حتی مشکلات زندگی مون از مشکل جنسی بگیر تا خواهر شوهر مادر شوهر 😞😞حالا امروز  از دهنش پرید گفت فلان مشکلت و به شوهرم گفتم 😤 شوهرش هم چند تا حرف پشت سر شوهر من زده بود با اینکه شوهرامون همدیگه رو نمیشناسن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خیلی عصبانیم تو نگو من هر چی درد و دل میکنم این صاف میبره میزاره کف دست شوهرش😐

واییی چقدر بد 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

منم یه دوستی داشتم هرچی بهش میگفتم‌به دوست پسرش میگفت 

خب اون حرفارو که نمیتونستم از ذهن‌پسر پاک کنم 

ولی با دوستم قطع رابطه کردم 

تااامااام

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...
اره مشکلات خصوصیمو بهش گفته بودم رفته به شوهرش گفته 😠

چه دهن لق هستش که چی بشه حالا به شوهرش گفته 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
چقدر بیشرف بوده دوستت

مثلا یه بار رفته بودم مسافرت برگشتم شوهرم شاسی عکس ازدواجمون و چپه کرده بود بعد من به دوستم گفتم اونم رفته گذاشته کف دست شوهرش شوهرش هم گفته بود شوهر دوستت خرابه حتما زن ج ..ن د ه اورده خونه خیلی ناراحت شدم 😞

واقعا خیلی بده منم شده حرفایی که به دوست صمیمیم زدم از دهن بقیه شنیدم و کلا از چشمم افتاده دوستم ، آ ...

اره والا شوهرش کلی شوهر من و تحقیر کرده بود در صورتی که اون یه کارگر بیسواده ولی شوهر من جایگاه اجتماعی بالایی داره زورم داره شوهرم و تحقیر کردم 😞😞