2777
2789
عنوان

از بین بردن بقایای سقط

129 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من برای بار دوم سقط کردم چون جنین تشکیل نشده بود و امروز رفتم سونو انجام دادم که مقداری بقایا مونده .

نمیخوام کورتاژ بشم اگر اطلاعاتی راجب دفع بقایا با داروهای گیاهی لطفا بهم کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفران و نبات دم کن غلیظ بخور . جعفری تخم شوید دم کن بخور . اویشن دم کن بخور .اگه بازم سونو رفتی بقایا بود از عطاری عروسک پشت پرده بگیر دم کن بخور خخخخ این کاررارو من کردم البته دکتر طب سنتی بهم گفت سرسقطم

اولی رو 8 هفته سقط کردم. ولی اون بقایاش بزرگ بود 47 میلیمتر بود این یکی ضخامت اندومتر رو زده ...

منم سقط داشتم دو تا یکی ۵ هفته قبل اینکه صدای قلبشو بشنوم خونریزی کردم تو خونه افتاد

دومی همین شنبه دفع شد تو بیمارستان ۴ ماهم بود بقایاشم کورتاڗ کردن.

منم سقط داشتم دو تا یکی ۵ هفته قبل اینکه صدای قلبشو بشنوم خونریزی کردم تو خونه افتاد دومی همین شنبه ...

من خیلی کمردردم همسرم میگه کورتاژ بشم دکتر نامه عمل هم برام داده که فردا عمل بشم.

از یطرفم دلم نمیخواد کورتاژ بشم میترسم بعدا مشکل واسم پیش بیاد. ولی تو سقط قبلی هم خیلی پیاده روی کردم و اویشنو تخم شوید خوردم اما اخرش کارم به کورتاژ رسید الان میترسم دردارو تحمل کنم بعد اخر بار مجبور بشم دوباره برم کورتاژ