2777
2789
عنوان

ازدواج یا صیغه فقط برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3051 بازدید | 99 پست
حرف شما درست اما اگه تو این جامعه مردا گندشو در نمی آوردن کاملا با شما موافق بودم . اما شما می تونی ...

آدم بد زیاد ولی معمولی پیدا میشه بی پدری سخته من دیدم بچه های که حسرت پدر و مادر دارن گریه هاشون برا خانواده این حق بچه رو نباید نادیده بگیری اینقدر بگرد تا پیدا کنی

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
آدم بد زیاد ولی معمولی پیدا میشه بی پدری سخته من دیدم بچه های که حسرت پدر و مادر دارن گریه هاشون برا ...

من خودم جای این خانم باشم هنگ می کنم . دقیقه 90 شده روبروت آرژانتین 3-0 عقبی . حالا 2 راه هست میگی که امیدت رو از دست نده که تخیلیه یا میگی جان مادرت با پول بزار گل بزنم

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم بد زیاد ولی معمولی پیدا میشه بی پدری سخته من دیدم بچه های که حسرت پدر و مادر دارن گریه هاشون برا ...

البته من خودم هم بگم واقعا هر 2 راه حل ایراد داره . اینکه بگیم یه شوهر جور کنیم یه سری مشکل داره اینی هم که بگیم اسپرم باشه یه سری مشکل واسه بچه . من راه حلی ندارم واقعا هنگ میکنم

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
مادر خوبی نخواهی شد چرا که حق مسلم داشتن پدر رو از فرزند آینده ات میخوای بگیری. این یه نقص شخصیتی خی ...

به نظر منم شما کلا ازدواج نکن وقتی اینقدر زود قضاوت میکنی و نمی تونی همدردی کنی . اولا بی پدر نخواهد بود. پست های منو نخوندی. دوما من یکبار ازدواج کردم .شوهر سابقم بچه دار طبیعی نمیشد که هیج ، همکاری برای درمان نمیکرد که هیچ ، اینقدر عقده ای و روان نژند بود که اگرم بچه دار میشدیم صد درصد بچه رو به کشتن میداد. داستان زندگی لیموناد را بخونی ....اگر اون رمان نوشته ...برای من واقعی اینجوری بود .منم مثل ایشون کنار میامدم ولی ایشون بچه دار شده که به همه این صبوری ها و خسیس ها می ارزه. برای من اونم باید با ivf میبود. فقط با یکبار ivf موفقت کرد با هزینه خودم. اعتراض برابر بود با جمله: جلوتو نگرفته ام که ...عین کنه چسبیدی به من...بیا بریم طلاقت بدم با هر کی میخوای باش.... خلاصه دید من بچه میخوام ازم پول میخواست ... مدام میگفت بچه دار هم بشی با ivf باید تا 90 سالگیش خودت خرج شو بدی ....میگفتم میدم ...میگفت دروغ میگی میخوای منو بدوشی. ....تنها چیزی که در زندگی مشترک هزینه میداد ....کرایه خونه بود ...که اونم بعد 2 سال میگفت تو سهمت رو نمیدی. ......

خانم جان.....این پدرها و مردها .....ارزانی خودتان و بجه هاتان. ..... این همه بچه تو دنیا که پدر ندارن و مادرشون براشون پدر و مادر بوده ....از شما کاربر گرامی هم بی عقده تر و مفیدتر برای جامعه هستند. 

بله آقا ....نیتم واقعی هست .مگر دیوانه ام اینجا داستان سرایی کنم. 

سلام کرده بودم البته.

دور از جون، قصدم جسارت نبود، من باب سوال پرسیدم.

ازینکه در این فضای مجازی، چنین ذهنیتی رو دیدم برام سوال شد.🙏

عزیزم من چون حیلی تو مرکز ماباروری رفت آمد داشتم 

بعید می دونم این خواسته ت با قوانین ایران قابل اجام باشه

حتی یک آقا هم بخواد اینکارو بکنه در حالی که همسری نداشته باشه قبول نمی کنن

انقدر سفت و سخت می گیرن که نگو

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮