2777
2789

یک ماه نیس ازدواج کردم 

شوهرم خیلی بداخلاقه  

هم به شکمش،میرسم هم زیر شکمش،ولی،اصن انگار ادم نیس 

روی تخت میخابیدیم  تا من تکون میخوردم فوش،میداد یا نصف شب یا وقتی ک خابه برم دستشویی. صدای در دستشویی،،جر جر میکنه پامیشه فوشم میده 

دیگ زمین میخابیم با فاصله

دستشویی،هم سعی،میکنم نرم موقعی کخابه 

اصن بهم زنگ نمیزنه.  یا نمیگ جیزی،لازم داری غذا خوردی کم کسری نداریم تو خونه، اصن هیجی 

خونه مادرشوهرم بغل دستمونه

غذا،میپزم، ولی حتی،صبونه رو هم میره اونجا میخوره 

اصن نمیدونم چرا زن گرفته

یا سرکاره یا. پیش،دوستاش  

دیشب من تو خاب ترسیدم یهویی،بلند شدم واااای فوشممم دادااااا. بعدش،۹ صبرفتم دستشویی سر صدای در فوشم داد رفت. تا الانم نیومده 

منم دیگه بهش زنگی،نزدم 

دارم دق میکنم از ناراحتی،بقدری دلمو شکستع ک دیگ گ ریه ام نمیاد، همش زخم زبون منت ،جیگرمو خون کرده 

خودشیفته اس،

همیشه منو گناه کار جلوه میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مبادا بعداً تورو مقصر بدونن تو بشی آدم بده اون پاک و بیگناه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چقد بیشعور

مادرشوهرت رو چقدر میشناسی اگه با پسرش صحبت میکنه بگو وگرنه فایده نداره بگی چون اکثر پشت پسرشونن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

منم داشتم به شوهرم فکر میکردم 

خیلی دلم شکسته 

کاش منم زندگی قشنگ و رویایی میداشتم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مادرش اگه آدم خوبیه بگو

مامان من پشت عروسه ، عروس بگه پشتش در میایم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

ن چرا بمادرشوهرت بگی

خودت ادمش کن  باید نترسی جلو کاراش وایسا و جدی برخورد کن جمعو جورکنه خودشو

چندسالتونه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
مادرش اگه آدم خوبیه بگومامان من پشت عروسه ، عروس بگه پشتش در میایم

میخام به خاله اش بگم ک اومد خاستگاری اون همه اصرار کرد حالا من این وسط  موندم. انقد ک ازش تعریف میکرد

میخام به خاله اش بگم ک اومد خاستگاری اون همه اصرار کرد حالا من این وسط موندم. انقد ک ازش تعریف میکر ...

اگه راه برگشت داری تا بچه دار نشدی جدا شو

اینجور آدما درست نمیشن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم