2777
2789
عنوان

ازدواج یا صیغه فقط برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3051 بازدید | 99 پست
عزیزم این دو تا مورد با هم خیلی فرق داره . واقعا متوجه نمیشید. نوزاد پرورشگاه معلوم نیست پدرش کیه ما ...

خب میتونی تحقیق کنی علت نبودن پدر و مادرشو متوجه شی یه چکاپم بگیری از سلامتش مطمئن شی گلم نمیخواستم ناراحتت کنم انشاءالله بهترینا برات پیش بیاد و همون طوری شه ک دلت میخواد البته ک خانواده و تکیه گاه و همدم داشتن خیلی بهتره ولی اگه نشد میتونی این راهم امتحان کنی در کل یه پیشنهاد بود و هرجور خودت صلاح میدونی عمل کن ❤

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واله منم زنم جدا شد اما روانی نبودیم بخاطر اینکه زندگیم بهم خورد افسرده شدم اما انسان بودیم و انسان ...

سلام چرا جدا شدید؟؟؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
عزیزم این دو تا مورد با هم خیلی فرق داره . واقعا متوجه نمیشید. نوزاد پرورشگاه معلوم نیست پدرش کیه ما ...

تو سایت تبیان بخش همسریابی عضو شید، فکرکنم قابل اعتماده تاجایی ک میدونم

موسسات ومراکز همسریابی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

مادر خوبی نخواهی شد چرا که حق مسلم داشتن پدر رو از فرزند آینده ات میخوای بگیری. این یه نقص شخصیتی خیلی بزرگیه.

به فکر مادر شدن نباش حداقل تا زمانی که تفکرت اینه.

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀
مادر خوبی نخواهی شد چرا که حق مسلم داشتن پدر رو از فرزند آینده ات میخوای بگیری. این یه نقص شخصیتی خی ...

شما تنها باش بعدم 40 رو رد کن اگه تونیستی با نیاز بچه کنار بیای حق گفتی

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

این حرفا نزن عزیزم اینجا شاید کسی باشه که تصمیم داره از پرورشگاه بچه بیاره اینجوری دچار تردید میشه از کجا مطما هستی این بچه پدر مادر خوبی نداشته شما مگه نمیگی اسپرم اهدایی میدونی اون اسپرم از چه جور مردی هست 

سایت همسر یابی ثبت نام کن یا راوی پیدا کن اما بچه بدون پدر با شما نیاز  مادری جواب میده اما اون ...

حرف شما درست اما اگه تو این جامعه مردا گندشو در نمی آوردن کاملا با شما موافق بودم . اما شما می تونی تضمین کنی یه مرد بیاد که از هزار گرگ بدتر نشه بالا سر اون بچه . یه مادر خوب بهتر از یه مادر خوب با پدر داغونه . باور نداری بپرس

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

من تو مراکز بهزیستی بودم بچه ها سالم هستن ولی اکثرا بد سرپرست بچه های مورد آر جدا هستن

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است