2777
2789
عنوان

خبر خوب

381 بازدید | 13 پست

سلام 

من مدتی بود که دنبال کسب درامد واسه خودم بودم به عنوان یک کار دوم ..ولی توان اینم نداشتم که بعد از کارم برم جایی و  باید تو خونه کار میکردم چند تا دفتر فنی رفتم که کار ترجمه و تایپ یا تحقیق بگیرم ولی درصدی که عایدم میشد به گردن درد و چشم دردش نمی ارزید بعد تو سایت دیوار آگهی دادم و بماند که چقدر مزاحم پیدا شد ...

در نهایت عضو یه سایت شدم و  واسه خودم کار میکنم شیوه اش این جوری که مثلا یه نفر کاری را میذاره بعد شما پیشنهاد قیمت میدی و اون به طور مناقصه ای پیشنهاد کمتر و کار بهتر را قبول میکنه یه درصدی ام برا خودش برمیداره ولی خیلی کمتر از دفتر فنی است 

دوست داشتید عضوش بشید و شانس خودتون را امتحان کنید  گفتم شاید خیلیا مثل من تو این اوضاع نیازمند یه منبع درامدی واسه خودشون باشن 

https://parscoders.com/?ref=115853                                   

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
من نفمیدم🤔🤔🤔

مثلا شما تایپ بلدی یه پروژه گذاشتن تایپ 10 صفحه شما یه قیمتی میدی اگه قیمتتون مناسب باشه انتخاب میشید و بعد انجام کار پولتون را میگیرین 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولی نیست.؟ فقط کارای کامپیوتریه؟ یا کارای هنری هم میشه

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...

باید کاری باشه که مجازی بشه انجام داد چون شماره تماس و راه ارتباطی در اختیار خریداران نمیذاره که مزاحمت ایجاد بشه 

حق عضویت ماهیانه داره 5 تومن

رفتم ولی سر درنیاوردم😐

خیلی طبیعیه منم اولش گیج بودم باید اول عضو بشی بعد یه قسمت داره پروژه های باز بزنی ببینی کار مناسبت هست که بلد باشی و بعد پیشنهاد قیمت بدی 

فقط کارهای کامپیوتری نیست.
تقریبا در همه زمینه کار هست. برای کارهای هنری از طراحی گولو و بنر و پوستر و ... رو توی پروژه‌ها دیدم.