2777
2789

سلام ما چند روزی مهمون شهرتون هستیم .امروز میخوام یه کفش خوشگل تابستونی در حد 200 تومن برای دخترم بخرم. از طرفی چون دخترم صافی کف پا پا داره دوست دارم و زود خسته میشه دنبال یه  کفش استاندارد و برند هستم. میخواستم ببینم کجا میتونم همچین چیزی پیدا کنم. مثلا یه جایی مثل خیابون بهار تو تهران بهم معرفی کنید 😊

راستی پاساژ فردوسی رفتم همه جنس های چینی درجه پایین بود.

سلام عزیزم

کیان سنتر 

پروما

سالیان فروشگاش تو الماس شرق عالیهههه

ویلاژ توریست تو طرقبه

خیابان دانشگاه پاتوق کفش

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو سجاد پاساژ زیاد داره برو اونجا .تو احمد آباد چند تا کفش فروشی هست کفشاش قشنگه ولی به بچگانه هاش خیلی توجه نکردم 

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
ممنونم شما بچه دارید ؟ خیلی دقیق ادرس دادید 😍😍

خخخ خواهش گلم الماس خودم کار میکردم اخه دیده بودم 

اره یک دختر ۶ساله دارم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....