2777
2789
عنوان

کیک بلدا بیاین به دادم برسین😟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم تا حالا 

توسوپری بسته بندیه نوشته ارد سفید مخصوص کیک و شیرینی حتما ازاونا بگیر

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

همیشه برای اولین بار کم درست کنین بعد اگه دیدین خوب شد زیادش کنین تا اگه خراب شد دلتون نسوزه 

اینایی که میگم همه رو با همزن دستی یا چنگال بزن نیازی به همزن برقی نیست.

یک تخم مرغ+کمی وانیل+یک ق س روغن مایع رو هم بزن بعد نصف پیمانه شکر بریز باز هم بزن بعد نصف پیمانه شیر با یه ق س ماست بریز باز هم بزن بعد هم ارد رو کم کم الک کن به همراه یک سر ق بکینک پودر بریز و هم بزن تا وقتی که غلظتش مث عسل بشه به همون سنگینی و غلظت بعدم بریز تو قالب و بذار تو فر بعد بیست دقه نیم ساعت با خلال چکش کن اگه چیزی بهش نچسبید پخته است اگه خواستی یکم بیشتر تو فر بمونه تا روش هم تیره بشه اما گریل رو روشن نکن.

ساده ی ساده ی ساده 😐

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزم میشه برای منم بگی کیک اسفنجی

عزیزم میشه برای منم بگی کیک اسفنجی

تاحالا اسفنجی درست کردی؟ فرستادم برات عزیزم

امااسفنجی قلق داره یکم سخته 

بعدم اینکه حتما باید باخامه یا گاناش خورده بشه وگرنه بوی تخم مرغش یکم مشخص میشه.حتماباتزیینات درست کن

نمیدونم چرا نرم نیس  

فدات عزیزم.اتفاقا اسفنجی بافتش فوق العاده نرمه.انقدر باید بااحتیاط بپزی که ادم خسته میشه😂تو همزدن خیلی دقت کن عزززم حتما سفیده رو خوب خوب بزن.زرده رو هم همینطور انقدر بزن که کش دار بشه وکرم رنگ.حتی یذره هم زرده و سفیده قاطی نشه که خراب میشه. بعدشم بااحتیاط  زرده سفیده رو قاطی کن.موقع ریختن تو ظرف خیلی تکون محکم نده که پفش نخوابه

زنده باشی

سلامت باشی عزیزم