2777
2789
عنوان

کیک بلدا بیاین به دادم برسین😟

266 بازدید | 37 پست

اگه کیکی رو پختین و خوب دراومده دستورشو بگین خییییلی واجبه 

بلدما مدیونین فک کنین بلدنیستم😒

زیادم درست کردم ولی خوب دیگههه یا پف نمیکنه یا شکرش زیاد میشه یا میسوزه😂😐خلاصه دستتون دردنکنه بفرستین منو از این منجلاب بکشین بیرون ♡

ببخشیدا کیکو شیرینی رو با آرد شیرینی پزی میپزین یا با آردای دیگ هم میشه؟

با آرد سفید

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با این دستور عالی میشه و پف زیاد

3 تا تخم مرغ درشت_1 لیوان دسته دار ماست یا شیر _1 لیوان دسته دار روغن-1 لیوان دسته دار شکر _ 2 لیوان ارد ک 3 باز الک کردی.1 ق مرباخوری بکینگ پودر.هل ب دلخواه .گردو ب دلخواه.کنجد 

زرده و سفیده رو جدا .سفیده رو انقد میزنی برعکس مبکنی نریزه.شکرم با زرده مخلوط.شکر و زرده رو میریزی داخل شفیده به کوچولو با قاشفپق هم میزنی.1 لیوان روغن و شیر اضافه .بعد ارد و بکینگ اگر خاستی دورنگ بشه نصف کن ب نصفش کاکائو بزن.

داخلش خاستی گردو بریز.روشم کنجد و گردو.

فرتم از یه ربع قبل تر گرم کن.من اون توستر دارم دمای 150 بیست دقع زیرشو میزام روشم ده دقه.20 دقه اولم ب هیچ وجه باز نکن فر رو 

۵تا تخم مرغ+۱ق م وانیل+۲لیوان شکر رو ۵دقیقه میزنم بعد ۳لیوان آرد+۱ق غ بکینگ پودر رو الک میکنم به تخم مرغا اضافه میکنم وخوب هم میزنم یه لیوان شیر ولرم ویه لیوان سرخالی روغن اضافه میکنم در آخر کمی پودر هل با رنده پوست پرتقال اضافه میکنم برای ۴۵ دقیه تودمای ۱۸۰ درجه.این مدل کیک من خیلی معروفه تو فامیل

من با آرد سفید همینا که از نانوایی میگیرن درست میکنم همیشه نمیدونم 😓

ارد ۳صفر بخر شاید براهمین پف نمیکنه.ازون بسته بندیها که سوپرها دارن مخصوص کیک و شیرینی

یالوازم قنادیها دارن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ببخشیدا کیکو شیرینی رو با آرد شیرینی پزی میپزین یا با آردای دیگ هم میشه؟

میشه ولی ارد۳صفر بهتره

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیز دلم ممنونم

چه کیکی میخای اسی بگو تا برات دستور بدم😄کیکها که من درست میکنم عالی میشه هم پف میکنه هم میگن خشگل و خوشمزه است

دوست داشتی بگو تابرات دستور بفرستم