برنج ایرانی رو میگم اصلا مزه نداره من همش توهم داشتم بوش تا سر کوچه می ره اصلا مزه خاصی نداره همیشه با برنج خارجی استانبولی درست میکردم خوشمزه میشد اما ایندفعه نه چیکار کنم زیاد هم درست کردم برای افطار و سحر برنج هاشمی ممتار اسمش
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
150 خریدم نمیدونم چن کیلویی بود ی پیمانه هم روش برداشتم😂
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
اگه از فروشگاه شهروند خریدی، تقلبی هست، اعلام کردند
از هایپر مارکت خریدم