2777
2789
ميدوني وقتي پيش خانومش ميبينم دنيا رو سرم خراب ميشه هر سري مياد به خوابم ميكه به خدا خوشبخت نيستم

عزیزم اونم ازدواج کرده تشکیل خانواده داده بعدکه باهم دوست نبودین شایداون علاقه ای که توداشتیواون نسبت به شمانداشت

باردارنیستم.برای رسیدن به خواستهامه
اخه هيچ وقتم باهاش دوس نبودم فقط از بچكي دوسش داشتم پيشش بزرك شدم منو خيلي دوس داشت وقتي اعتراف كردم ...

عشقت یک طرفه  بوده گلم ،شاید دوست داشتن ایشون علاقه مثل دو دوست بوده نه بیشتر،الان فقط باید واقعیت رو قبول کنی گلم،این روزها و زندگی خوش که با همسرت میتونی داشته باشیو از دست نده

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اونم ازدواج کرده تشکیل خانواده داده بعدکه باهم دوست نبودین شایداون علاقه ای که توداشتیواون نسب ...

پس چرا هميشه نگاهاشو حس ميكرذم چرا دوستاش ميكفتن به همه كفته برد نامزدشم منو خواست كفت خوشم مياد ازت ولي بيا خونمون منم نرفتم بعدشم ازش ناراحت شدم كفتم در مورذم چي فكر كردي كفت ميخوام ادم بدي باشم پيشت منو نخواي يعتي چي؟

عشقت یک طرفه  بوده گلم ،شاید دوست داشتن ایشون علاقه مثل دو دوست بوده نه بیشتر،الان فقط باید واق ...

تورو خدا اينجوري نكو من ١٠ سال جوونيمو تو ذهنم باهاش زندكي كردم واقعا ززنذكي كردما نميدونين كه چطوري بود حسم 

پس چرا هميشه نگاهاشو حس ميكرذم چرا دوستاش ميكفتن به همه كفته برد نامزدشم منو خواست كفت خوشم مياد ازت ...

عزیزم شما نبایدالان به حرفای اون موقع هاش فکرکنید.وقتی داشتیدازدواج میکردی رفتی باهاش صحبت کردی¿گفتی داری ازدواج میکنی؟

باردارنیستم.برای رسیدن به خواستهامه
عزیزم شما نبایدالان به حرفای اون موقع هاش فکرکنید.وقتی داشتیدازدواج میکردی رفتی باهاش صحبت کردی¿گفتی ...

نه اشناس اون موقع منو كامل پس زده بود كفت تو مريضي من واست ارزش نميذارم منو خيلي ناراخت كرد چون كفت بايد بيلي خونم ديكه هيج وقت باهاش حتي حرفم نزدم الان ميبينم حرف نميزنم

تورو خدا اينجوري نكو من ١٠ سال جوونيمو تو ذهنم باهاش زندكي كردم واقعا ززنذكي كردما نميدونين كه چطوري ...

درکت میکنم گلم ،شما عاشق اون فردیکه تو ذهنت ساخته بودی از اون آدم شدی،اون زندگی رویایی کنار اون فرد ،اما واقعیت اون فرد این نبوده،الان شما فقط داری به خودت و همسرت ظلم میکنی،رابطه با اون فردو قطع کن و حتما با مشاور صحبت کن

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
درکت میکنم گلم ،شما عاشق اون فردیکه تو ذهنت ساخته بودی از اون آدم شدی،اون زندگی رویایی کنار اون فرد ...

هيج وقت رابطه نداشتم و ندارم باهاش ففط هميشه ميكم چرا اينجوري شد زندكيم خوبه ها ولي دلم پيششه

هيج وقت رابطه نداشتم و ندارم باهاش ففط هميشه ميكم چرا اينجوري شد زندكيم خوبه ها ولي دلم پيششه

منظورم کلا نبینش گلم،چرایی بعضی اتفاقات رو شاید ما هیچ وقت نفهمیم

منظورم کلا نبینش گلم،چرایی بعضی اتفاقات رو شاید ما هیچ وقت نفهمیم

مامانشم قبلا منو خيلي تحويل ميكرف از وقتي ازدواج كردم اصلا تحويل نميكيره همشم همه ميكن عروسم شبيه تويه

تو مراسما مجبورا ميبينم

بنظرم اینجور میاد اطرافیان باعث شدن شما از علاقه ایشون نسبت به خودتون سوءبرداشت کنید،ایشونم با اون حرکتش خواسته شمارو زده کنه از خودش و شما به خودتون بیاید،گلم رویا بافی مثل باتلاق میمونه،هرچی بیشتر دست و پا بزنی بیشتر فرو میری،بیا تو دنیای واقعیت .

بنظرم اینجور میاد اطرافیان باعث شدن شما از علاقه ایشون نسبت به خودتون سوءبرداشت کنید،ایشونم با اون ح ...

اينقد منو دوس داشته كه خواسته خودشو اينجوري خراب كنه ميكفت زود باش دارم ميميرم عكس با ساپورت بده لبات قشنكه اين عاديه؟

اينقد منو دوس داشته كه خواسته خودشو اينجوري خراب كنه ميكفت زود باش دارم ميميرم عكس با ساپورت بده لبا ...

پس اگر این درخواست ها رو داشته فرد لایقی نبوده،این خود واقعی این شخص بوده

پس اگر این درخواست ها رو داشته فرد لایقی نبوده،این خود واقعی این شخص بوده

هيج وقت اينجوري نشناخته بودمش از بقيه شنيده بودم باور نميكردم ولي فكو نميكردم ديكه به من به به نظرت ميرفتم منو ميخواست؟