اخه هيچ وقتم باهاش دوس نبودم فقط از بچكي دوسش داشتم پيشش بزرك شدم منو خيلي دوس داشت وقتي اعتراف كردم ...
عشقت یک طرفه بوده گلم ،شاید دوست داشتن ایشون علاقه مثل دو دوست بوده نه بیشتر،الان فقط باید واقعیت رو قبول کنی گلم،این روزها و زندگی خوش که با همسرت میتونی داشته باشیو از دست نده
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترینها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی میشوند
عزیزم شما نبایدالان به حرفای اون موقع هاش فکرکنید.وقتی داشتیدازدواج میکردی رفتی باهاش صحبت کردی¿گفتی ...
نه اشناس اون موقع منو كامل پس زده بود كفت تو مريضي من واست ارزش نميذارم منو خيلي ناراخت كرد چون كفت بايد بيلي خونم ديكه هيج وقت باهاش حتي حرفم نزدم الان ميبينم حرف نميزنم
تورو خدا اينجوري نكو من ١٠ سال جوونيمو تو ذهنم باهاش زندكي كردم واقعا ززنذكي كردما نميدونين كه چطوري ...
درکت میکنم گلم ،شما عاشق اون فردیکه تو ذهنت ساخته بودی از اون آدم شدی،اون زندگی رویایی کنار اون فرد ،اما واقعیت اون فرد این نبوده،الان شما فقط داری به خودت و همسرت ظلم میکنی،رابطه با اون فردو قطع کن و حتما با مشاور صحبت کن
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترینها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی میشوند
بنظرم اینجور میاد اطرافیان باعث شدن شما از علاقه ایشون نسبت به خودتون سوءبرداشت کنید،ایشونم با اون حرکتش خواسته شمارو زده کنه از خودش و شما به خودتون بیاید،گلم رویا بافی مثل باتلاق میمونه،هرچی بیشتر دست و پا بزنی بیشتر فرو میری،بیا تو دنیای واقعیت .