2777
2789

شوهرتو دوس نداری؟مرد بدیه؟

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولي كامل كاملم دوسش نداشتم فقط شرايطش خوب بود به دلم ننشسته دلم مونده پيش اون يكي 

اخی گلم ایکاش ازاول داشتی ازدواج میکردی به این موضوع فکرمیکردی.عشق بعدازازدواجوتجربه کن گلم فقدکاری کن عاشق شوهرت شی بیشتربه اون فکرنکنی

باردارنیستم.برای رسیدن به خواستهامه
نه ولي كامل كاملم دوسش نداشتم فقط شرايطش خوب بود به دلم ننشسته دلم مونده پيش اون يكي 

گلم تنها راهت اینکه گذشته ارو خاک کنی،توی واقعیت زندگی کن،در حال زندگی کن،زندگی در رویا هیچ سودی نداره .بهترین راه کمک گرفتن از یک مشاور خوبه.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
اخی گلم ایکاش ازاول داشتی ازدواج میکردی به این موضوع فکرمیکردی.عشق بعدازازدواجوتجربه کن گلم فقدکاری ...

كاش واقعا ازدواج نميكردم اون بيشعور منو پس زد دلمو شكوند ولي به خوابم كه مياد انگار واقعيه دلم نميخواد بيدار شم تورو خدا كمكم كنين

نه بد نيس ولي همش فكر ميكنم اكه اون بود خوشبخت ميشدم از بچكي تو ذهنم باهاش زندكي كردم فقط نميدونم چر ...

پس بهش خیانت نکن با فکرات

گناه داره بخدا

اگ دوسش نداشتی زنش نمیشدی

من نمیتونم قضاوتت کنم عزیزم چون خودم با عشقم ازدواج کردم بعد کلی سختی ولی سعی کن زندگیتو بسازی

فراموشش کن

ممکن بود باهاش خوشبخت نشی

میدونمممم ترجیح میدادی تجربه ش کنی ک حتی دور از جون بدبختم میشدی ولی حسرت نمیخوردی من درکت میکنم

اما سعی کن دیگ از الان خوشبختیتو خودت بسازی

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
گلم تنها راهت اینکه گذشته ارو خاک کنی،توی واقعیت زندگی کن،در حال زندگی کن،زندگی در رویا هیچ سودی ندا ...

اخه هيچ وقتم باهاش دوس نبودم فقط از بچكي دوسش داشتم پيشش بزرك شدم منو خيلي دوس داشت وقتي اعتراف كردم دوسش دارم باهام بد شد

كاش واقعا ازدواج نميكردم اون بيشعور منو پس زد دلمو شكوند ولي به خوابم كه مياد انگار واقعيه دلم نميخو ...

عزیزم میدونم چقدرسخته اماالان نمیتونی کاری کنی بایدبه زندگیت بچسبی گلم ازبس بهش فکرمیکنی بخوابت میاد منم هروقت به چیزی زیادفکرکنم شبش خوابشومیبینم

باردارنیستم.برای رسیدن به خواستهامه
پس بهش خیانت نکن با فکرات گناه داره بخدا اگ دوسش نداشتی زنش نمیشدی من نمیتونم قضاوتت کنم عزیزم چو ...

ميدوني وقتي پيش خانومش ميبينم دنيا رو سرم خراب ميشه هر سري مياد به خوابم ميكه به خدا خوشبخت نيستم

عزیزم میدونم چقدرسخته اماالان نمیتونی کاری کنی بایدبه زندگیت بچسبی گلم ازبس بهش فکرمیکنی بخوابت میاد ...

دست خودم نيس ميبينمش سرد ميشم به زندكيم هزار بار كاش ميكم ميدوني واقعا احساسش ميكنم خودمم عذاب ميمشم امشب از خدا خيلي كمك خواستم