2777
2789
عنوان

بچه ها شما بچه هاتون از چن ماهگی سینه خیز رفته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال من بچه شما از کی گردنش مثل خودمون گرفت و دیگه خسته نشد و کجش نکرد؟ استارترجون لطفا جواب بده

اخر چهار ماهگی 😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

تپله؟ براش یه توپ رنگی کوچیک بخر. از اونها که گوشتیه. بزار جلوش خودت هم دستتو بزار پشت پاهاش تا وقتیربخواد بره جلو دستهات اهرمش بشن. باهاش هر روز تمرین کن. یا از این عروسکهای کوچیکی که کوک میشن و با صدا حرکت میکنن بخر اونها هم خوبه. اما در کل نگران نباش. ممکنه تنبل باشه و دلش نخواد تکون بخوره و یه اهرم فشار میخواد.دختر من چهار دست و پا نرفت .فقط یه دو سه روزی عقب گرد رفت بعد یهو از جاش بلند شد.

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سوال من بچه شما از کی گردنش مثل خودمون گرفت و دیگه خسته نشد و کجش نکرد؟ استارترجون لطفا جواب بده

باید تا اخر 4 گردن بگیره.اما چون بچهی من زود دنبا اومده بود دکتر میگفت هرچند هفتهی که رود اومده رو هم باید ازش کم کنی

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.

از هشت ماهگی سینه خیز رفت. از نه هم چهار دست پا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

پسرمنم ۸ماهشه اصلانمیشینه سینه خیزهم نمیره ولی توغلت زدن یه سرعتی گرفته ها😂😂وای بی شوخی منم یکم نگ ...

تا 9ماهگی باید بشینه.

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
یعنی اصلا بعد از یه مدت هم خسته نشد و یکم کجش کنه؟

نه عزیزم 

البته اینم بگم رشد بچه ها متفاوته اگر یه حرکتی رو دیر انجام داد مبنی بر داشتن مشکلی نیست 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
           بچه شیش ماهگی گردن کامل میگیره دیگه کج نمیکنه

واقعا یکم خیالم راحت شد

دختر من پنج و نیم ماهس گردن کامل میگیره ولی وقتی خسته بشه یکم کجش میکنه 

دکتر و بهداشت هم میگنند عادیه ولی دلواپسم

دختر من ریز بدنیا اومد

خدایاشکرتتتتت 😍😍
آره

پس نگرتن نباش.

پسرمن 10ماه و3روزشه.

4ماهگی گرپن گرفت 

4ماهگی دمر شد

7ماهگی غلت زد 

8ونیم نشست

8ماهگی  دس دسی کرد

9ونیم تو ذورویک رفت

الانم 10ماهش نه سینه خیز میره نه چاردست وپا

دکترهم بردمش گفت نگرانی نداره نشستن خیلی مهمه