2777
2789
امشب مگه چه شبیه؟  من مسیحیم برات دعا میکنم عزیزم

شب قدر. یه شب مقدس در اسلام. من به حضرت عیسی بسیار اعتقاد خیلی بهم حاجت داده یه بارم چهرشونو دیدم چشام بسته بود یه لحظه یه تصویر دیدم یه مرد با موهای گندمی و بینی کشیده که اخمو و ناراحت بود بین ابرها نشسته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امشب یکی از شبهای قدر هست. خدا تو این شبها تقدیر یک ساله ی بنده هاش رو مینویسه. دعا میکنیم که ...

اخی عزیزم الهی همه سلامت و شاد باشن 

اشکال نداره من که مسیحیم براتون دعا کنم؟ 

میخام تموم خانمایی که منتظرن بچه دار شن امسال

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

دکتر میگه هیچ مشکلی نداری نمیدونم چرا جواب نمی گیرم دیگه خسته شدم تو رو به خدا دهان کنید من آنقدر روسیاه هستم در برابر خدا که صدام رو نمیشنوه شما دهان کنید ممنون

اخی عزیزم الهی همه سلامت و شاد باشن  اشکال نداره من که مسیحیم براتون دعا کنم؟  میخام تمو ...

چ اشکالی میتونه داشته باشه؟😁

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
شب قدر. یه شب مقدس در اسلام. من به حضرت عیسی بسیار اعتقاد خیلی بهم حاجت داده یه بارم چهرشونو دیدم چش ...

عزیزم هللویاه 

🥰🥰🥰🥰

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
اخی عزیزم الهی همه سلامت و شاد باشن  اشکال نداره من که مسیحیم براتون دعا کنم؟  میخام تمو ...

منم دعا کن.

من که مسلمونم هرچی میگم خدااااااا 

شما شاید با دین ومذهبی که داری پیش خدا عزیزتر باشی 

فقط باید دلت بشکنه

دین ومذهب مهم نیس 

😔😔😔

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
نمیدونی؟؟ ایران نیستی؟؟ از حال هوایی سایت معلوم نیس؟؟؟

نه نیستم 

اتفاقا دارم میبینم نی نی سایت همش شده دعا عجیب بود فکر کردم عاشورا تاسوعاست

اگه برا منم دعا کنی خیلی ممنون میشم عزیزم. از خدا بخواین مشکلات همه ی بنده هاش رو زودی حل کنه. البته من مجردم، استارتر نی نی میخاد.  ان شالله که برا شما هم بهترینها نوشته بشه.

خیلی 
منم دعا کن. من که مسلمونم هرچی میگم خدااااااا  شما شاید با دین ومذهبی که داری پیش خدا عزیزتر ...

قربونت عزیزم خدا همه بچه هاشو دوست داره به یک میزان فقط از کار بد بدش میاد نه از خود ادما

من در نام عیسی مسیح برکت و سلامتی برای شما میطلبم 

امین

نه نیستم  اتفاقا دارم میبینم نی نی سایت همش شده دعا عجیب بود فکر کردم عاشورا تاسوعاست

عزیزم😔😔😔

برا من دعاکن

دغ دغه زندگیم داره خفم میکنه😭😭😭

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.